Neler Yeni

RDR2 fsr 3 modu geldi

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Kaplan
bir yabancının videosunda gördüm şu an pc sinde rdr2 olanlar yapabilir mi bizde öğrenmiş oluruz.
Uncharted var bende. Fsr2 var onda galiba. Denemek amaçlı onda yapabilriim olursa. Olur mu? Rdr2 sildim geçen hafta yoksa denerdim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Bu arkadaşın dediklerini birebir yaptım oldu.
bunu bende görmüştüm deneyeceğim isterseniz tekrar deneyin hocam
@K1NGO82
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mod iyi güzelde görüntüde titremeler oluyor
daha betada bence yeni güncellemelerle daha fena bir şey olur.

Nzxya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan Tepe
Bu rdr modu şuankık sadece rtx 20 üstü gpularda oluyo ben çok denedim bende 1650 var olmadı oyun başlamıyor hiçbir şekilde

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
@K1NGO82

Çok iyi fps yükseliyor cyp77 40 fps arttı

L1XUEW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Özdemir
Instagram
emir.ozdmr55
cpde fenaymış bende deneyeceğim bir kaç güne.
ben en düşükte aldığım fps i şu an yüksek grafiklerde alıyorum cyberpunk da başarılı.

Uncharted var bende. Fsr2 var onda galiba. Denemek amaçlı onda yapabilriim olursa. Olur mu? Rdr2 sildim geçen hafta yoksa denerdim.
olur hocam ekran kartınız ne?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Kaplan
ben en düşükte aldığım fps i şu an yüksek grafiklerde alıyorum cyberpunk da başarılı.

3060 12gb. Zaten uncharted da çok fps aliyorum ama fsr 3 denemek için. Rdr2 olsaydi ona bakacaktim. Merak ettim

uncharted fsr kac desteklıyor? bılıyor musun

Son düzenleme:

L1XUEW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Özdemir
Instagram
emir.ozdmr55
3060 12gb. Zaten uncharted da çok fps aliyorum ama fsr 3 denemek için. Rdr2 olsaydi ona bakacaktim. Merak ettim

uncharted fsr kac desteklıyor? bılıyor musun
Mallesef hocam ayarlara girdiğinizde yazar zaten fsr kaç desteklediği.

F4thcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Çaylı
@K1NGO82

Ben denedim Rdr2 de ama oyun siyah ekran açılmıyor kurunca bazı olayları değiştirince açabildim oyunu mod menüsü de geldi ama bu defa modu aktif edince direkt oyundan atıyor vram yeterli ama düşük vram uyarısı verip, ama Forza 5 de denedim işe yaradı 2K da halihazırda 80-90 fps alıyorken sabit 144 de çıktı. Şuan beta sürecinde mod tam sürüm çıksın her oyunuma kurarım destekleyen ben çok beğendim ki uzun süredir takip ediyordum bekliyordum. Son olarak rdr 2 de çalıştıramama sebebim şu olabilir DLSS 3.1 yüklü bende oyun 2.5 le geliyor yanılmıyorsam eski dosyaları da bulamadım tekrar 2.5 a çeviricektim oyunu. 2.5 e çevirip tekrar deneyeceğim müsait bi zamanda ama yine olmazsa veya siz de yapamazsanız canınızı sıkmayın daha beta da.

L1XUEW3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Özdemir
Instagram
emir.ozdmr55
Ben denedim Rdr2 de ama oyun siyah ekran açılmıyor kurunca bazı olayları değiştirince açabildim oyunu mod menüsü de geldi ama bu defa modu aktif edince direkt oyundan atıyor vram yeterli ama düşük vram uyarısı verip, ama Forza 5 de denedim işe yaradı 2K da halihazırda 80-90 fps alıyorken sabit 144 de çıktı. Şuan beta sürecinde mod tam sürüm çıksın her oyunuma kurarım destekleyen ben çok beğendim ki uzun süredir takip ediyordum bekliyordum. Son olarak rdr 2 de çalıştıramama sebebim şu olabilir DLSS 3.1 yüklü bende oyun 2.5 le geliyor yanılmıyorsam eski dosyaları da bulamadım tekrar 2.5 a çeviricektim oyunu. 2.5 e çevirip tekrar deneyeceğim müsait bi zamanda ama yine olmazsa veya siz de yapamazsanız canınızı sıkmayın daha beta da.
teşşekür ederim bilgilendirme için forza 5 için denemek istiyorum adım adım anlatır mısınız linklerle beraber herkes faydalansın.

Dean.308

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra
Ben denedim 15-20 FPS anca arttırdı ve sonrasında oyun çöktü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom