cansux
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
Hangisini kullanacağımı anlamadım fxaa msaa taa ? Fsr kalite düşüyormuş onu eledim ama kararda veremedimgta 5 enhence için nvindia yerine oyunun önerilen ayarlarını seçip kaliteyi en son olan x16 mı ne yapınca daha iyi olduğunu hissettim, nvindianınki abartılı gelmişti, birkaç ayar daha yaptım mı hatırlamıyorum, belki o şekilde daha iyi olabilir, sonuçta aynı firma. rdr2 bir ara 8 dolardı, o sıra alamadım bana çok koydu)
dlss-fsr fps katkısını(diğer oyunlara nazaran)çok az yapıyor ve saçları at yelelerini vs çok kalitesizleştiriyor arkadaşın dediği gibi nvidia appden optimize edin sonra x16 keskinleştirmeyle deneyimHangisini kullanacağımı anlamadım fxaa msaa taa ? Fsr kalite düşüyormuş onu eledim ama kararda veremedim
Taa en iyisiHangisini kullanacağımı anlamadım fxaa msaa taa ? Fsr kalite düşüyormuş onu eledim ama kararda veremedim
9070xt var ben dedlss-fsr fps katkısını(diğer oyunlara nazaran)çok az yapıyor ve saçları at yelelerini vs çok kalitesizleştiriyor arkadaşın dediği gibi nvidia appden optimize edin sonra x16 keskinleştirmeyle deneyim
o zaman oyundaki otomatik ayarları vrami aşmayacak şekilde yükselt9070xt var ben de
Rdr2 de DLAA kullanılabiliyor saç ve at yelekleri bozulmuyor böylece.dlss-fsr fps katkısını(diğer oyunlara nazaran)çok az yapıyor ve saçları at yelelerini vs çok kalitesizleştiriyor arkadaşın dediği gibi nvidia appden optimize edin sonra x16 keskinleştirmeyle deneyim
monitörüm gelince deneyeceğimRdr2 de DLAA kullanılabiliyor saç ve at yelekleri bozulmuyor böylece.
Nvidia app üzerinden DLAA seçebilirsin veya çözünürlük ölçeğini en yüksekte tutabilirsin Manuel ayar yapılabiliyor.
1440p DLAA ayarında İPhone 11 ile çekilmiş fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
DLSS sürümünü en yeni özellikler de kullan olarak değiştirin. Nvidia inspector de kullanabilirsiniz. Rdr2 de kullanılan dlss sürümü 2.5 falandı yanlıs hatırlamıyorsam. DLAA yaptığınız da çözünürlüğü düşürmüyor. Yaptığı şey kenar yumuşatma. Msaa gibi düşünün taa dan çok daha iyi.monitörüm gelince deneyeceğim
DLSS sürümünü en yeni özellikler de kullan olarak değiştirin. Nvidia inspector de kullanabilirsiniz. Rdr2 de kullanılan dlss sürümü 2.5 falandı yanlıs hatırlamıyorsam. DLAA yaptığınız da çözünürlüğü düşürmüyor. Yaptığı şey kenar yumuşatma. Msaa gibi düşünün taa dan çok daha iyi.
Doğru. Oyuna dlss ultra kalite modu eklenecek, onu kullanın. Bu DLAA oluyor.Alıntıyı görüntüle
thats it?