Allah allah az önce sanki benzer bir konuya denk geldimVerdiğim paraya helal. dünyanın en iyi grafikli oyununu yapmıslar(2018). Onun yerine Fortnite oynasam gözlerim kanardı. Herkese rdr2 yi öneriyorum .
ne tesadüf banada öyle geldi .dAllah allah az önce sanki benzer bir konuya denk geldim![]()
Kanka at sürme, yürüme simulator bu ne yaa (vahşi batı)Verdiğim paraya helal. dünyanın en iyi grafikli oyununu yapmıslar(2018). Onun yerine Fortnite oynasam gözlerim kanardı. Herkese rdr2 yi öneriyorum .
Biliyorum biliyorum zaten bende şaka yaptım. Adam fortnite grafikleri daha iyi dedi kral ya. @gonulsuzyigitondan yaptım zaten yedirmeyiz hocam rdryi![]()
bence haklı isyan tank ve minigun gibi şeyler de eklenmeliydiKanka at sürme, yürüme simulator bu ne yaa (vahşi batı)
oynayana bişey demem oynamadım karşıdan gördüğüm kadarıyla hoşuma gitmedi fortinte eklememin sebebi arkadaşın yazdığına benzer olmasıydıBiliyorum biliyorum zaten bende şaka yaptım. Adam fortnite grafikleri daha iyi dedi kral ya. @gonulsuzyigit