gördüm zaten. iğrenç ötesi. akıl mantık işi değil bu rdr2 , tamamen alt insan oyunuoyun çıkalı 6 yıl olmuş hala taş gibi be dostum. yani bende full ayarlar 2k görmeni isterdim
Hayırdır attan tekme mi yedin oyundagördüm zaten. iğrenç ötesi. akıl mantık işi değil bu rdr2 , tamamen alt insan oyunu
rdr2 yi övmedim diye oyun zevkim yok demiş ddd kıyamam sanahayır senın gıbı oyun zevklerı olmayan bır bırey profesyonle goruse bıle sahıp olamaz ama kudurmussun oyuna
senden daha cok oldugu kesin kardesimProfesyonel görüşünümü söyledin merak ettim hayatında kaç oyun bitirdin ki kendi görüşünü profesyonel olarak görüyorsun
ne oynadın sen ya 5 dk oynamıs gelıp laf edıyorsun max 13 yasındasın herdr2 yi övmedim diye oyun zevkim yok demiş ddd kıyamam sana
Tamam 1. seçenek doğru çıktı beyler pek takmayın. Yazık çoluk çocuk oyundan ne anlar sen git lol oyna tamam mı.4070 li pcm var ama sen bilirsin.
Kanka anlarsın ya çok havalıyım sigara falan da içerim rdr2 sevmem tehlikeyim kızım anla işte.rdr2 yi övmedim diye oyun zevkim yok demiş ddd kıyamam sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
senden daha cok oldugu kesin kardesim