RDR2 nin kötü olması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Verdiğim paraya yazık. dünyanın en kötü grafikli oyununu yapmıslar. Onun yerine Fortnite oynasam göz zevkim daha tatmin olur. Kimseye rdr2 yi önermiyorum . abinizi dinleyin
Çok sağ ol ya vallahi takdir edesim geldi oyunu kötülemek için foruma kayıt olup bize akıl vermen mükemmel bir zeka .. Beğenmediysen iade et.

Verdiğim paraya yazık. dünyanın en kötü grafikli oyununu yapmıslar. Onun yerine Fortnite oynasam göz zevkim daha tatmin olur. Kimseye rdr2 yi önermiyorum . abinizi dinleyin
dünyanın en iyi grafikli oyunu diyen oldu mu? Ben göremedim çünkü. 2018de çıkmış oyun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-25 212447.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-25 212447.png
    323.3 KB · Hit: 52
kıyamam. kendini acıklayama calısan garibim. alt tarafı size profesyonel görüşü söyledim hepiniz hemen kudurdunuz. sakin olun gencler
hayır senın gıbı oyun zevklerı olmayan bır bırey profesyonle goruse bıle sahıp olamaz ama kudurmussun oyuna

oyun çıkalı 6 yıl olmuş hala taş gibi be dostum. yani bende full ayarlar 2k görmeni isterdim

kıyamam. kendini acıklayama calısan garibim. alt tarafı size profesyonel görüşü söyledim hepiniz hemen kudurdunuz. sakin olun gencler
Post automatically merged:

bazıları köpekliğini yapıyor oyununda nyse.
kardeş boşver sen far cry falan oyna

Dur tahmin edeyim 7/24 lol valo oynayan bir tipsin yaşın 11 ya da 12. Oyundan asla anlamıyorsun. Ekran kartsız i3 ile falan oynuyorsun bir de. Grafiklere kötü diyorsan ya körsün ya da bilgisayarın kaldırmıyor.

Dur tahmin edeyim 7/24 lol valo oynayan bir tipsin yaşın 11 ya da 12. Oyundan asla anlamıyorsun. Ekran kartsız i3 ile falan oynuyorsun bir de. Grafiklere kötü diyorsan ya körsün ya da bilgisayarın kaldırmıyor.
4070 li pcm var ama sen bilirsin.

Post automatically merged:

bazıları köpekliğini yapıyor oyununda nyse.
Profesyonel görüşünümü söyledin merak ettim hayatında kaç oyun bitirdin ki kendi görüşünü profesyonel olarak görüyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri