- Reaksiyon skoru
- 9
Verdiğim paraya yazık. dünyanın en kötü grafikli oyununu yapmıslar. Onun yerine Fortnite oynasam göz zevkim daha tatmin olur. Kimseye rdr2 yi önermiyorum . abinizi dinleyin
Nerden aldınız? Belli bi oynanış süresini geçmediyse iade edebiliyorsunuz. Şahsen Fortnite kitlesine kıyasla gayet güzel bir oyun.Verdiğim paraya yazık. dünyanın en kötü grafikli oyununu yapmıslar. Onun yerine Fortnite oynasam göz zevkim daha tatmin olur. Kimseye rdr2 yi önermiyorum . abinizi dinleyin
iade ettim direkt. ben sizler için diyorumNerden aldınız? Belli bi oynanış süresini geçmediyse iade edebiliyorsunuz. Şahsen Fortnite kitlesine kıyasla gayet güzel bir oyun.
Teşekkür ederiz. Renkler ve zevkler tartışılmaz benim oynadığım en iyi oyunlar listesinde.iade ettim direkt. ben sizler için diyorum
bütceniz sadece rdr2 ye yetiyor diye mi en iyi oyunlar listesine koydunuzTeşekkür ederiz. Renkler ve zevkler tartışılmaz benim oynadığım en iyi oyunlar listesinde.
5dk oynasa bile aklı olan ne kadar kötü oldugunu anlar. herkes iyi diyor diye sizde iyi diyorsunuz. oynamamanıza ragmendunyanın en kotu oyunu (1saat oynadı )