YiğitAysul
80+ Silver
Sizce 100 TL'ye değer mi ?
At fln ölüyor mu yoksa hep spawnlanıyor muultimate en iyi at ve eğer veriyor, oyunu oynayarakta bu kazanılabilir.
Online modda da avantajları oluyor ancak biraz fazla oynayarak elde edebileceğin şeyleri veriyor diye biliyorum. Ben eksikliğini hissetmedim. Online modda verilen şeyleri kaybetmiyorsun (karakteri silme seçeneğini seçersen her şey gider ama) at ölünce bir süre sonra kendiliğinden geliyor veya en yakın ahırdan alabiliyorsun. 100₺ ye ayrı oyun alırdım ben şahsen.Sizce 100 TL'ye değer mi ?
memnunum* olacaktı.ya storyde en iyi itemleri oyuncuya verirsen oyunun nesinden keyif alınır ben anlamlandıramıyorum. o atı yarım saat peşinde koşarak elde ettim ve daha mutluyum açıkçası.
Online nasıl sarıyor mu , gta5 online mesela çok saçma geliyorOnline modda da avantajları oluyor ancak biraz fazla oynayarak elde edebileceğin şeyleri veriyor diye biliyorum. Ben eksikliğini hissetmedim. Online modda verilen şeyleri kaybetmiyorsun (karakteri silme seçeneğini seçersen her şey gider ama) at ölünce bir süre sonra kendiliğinden geliyor veya en yakın ahırdan alabiliyorsun. 100₺ ye ayrı oyun alırdım ben şahsen.
Sana katılıyorum o atı zor almak ve her zaman alma imkanının olmaması o çölde dağda bayırda giderken kıymetini artırır. Sırf şu oyunu oynamak için uzun zamandır 2 k sistem dikmeye uğraşıyorumya storyde en iyi itemleri oyuncuya verirsen oyunun nesinden keyif alınır ben anlamlandıramıyorum. o atı yarım saat peşinde koşarak elde ettim ve daha mutluyum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnunum* olacaktı.
RDO gerçekten çok eğlenceli kız arkadaşımla oynuyoruz beraber, bazen geziyor bazen suçlu yakalıyor bazen de koleksiyon eşyası topluyoruz. Oyunda özellikle valentine bölgesinde hileler oluyor. Hileler haricinde oyuncular genelde yardım sever istisnalar dışında kimse kimsenin görevini vs baltalamıyor hatta bir çok kez adamları öldürmeme yardım da ettiler. Son zamanlarda oyundan atma sorunu yaşanıyordu bunun içinde private server açabiliyorsun biraz bug tarzı bir şeyler yaparak. sen ve arkadaşın oluyor oyundan atmıyor hileler vs de olmuyor.Online nasıl sarıyor mu , gta5 online mesela çok saçma geliyor
Online modu hikaye bitince oynamaya başlamanı tavsiye ederim. Merve Hatun youtube kanalında rdo ile ilgili bir çok yararlı video var.Online nasıl sarıyor mu , gta5 online mesela çok saçma geliyor
Aynen çok ucuz epicde 300tlye geliyor ben gamepass e fln özeldir diye düşünmüştüm fakat alınıyorMicrosoft Store da sanırım Ultimate Standart dan daha ucuz diye gördüm?