- Reaksiyon skoru
- 887
Aga ağlatmayın beni. Zaten bu konuyu görünce aylardır üzülmeyen ben afalladım yapmayın bana yapılır mı bana beSupercell
Bonjour!
Aga ağlatmayın beni. Zaten bu konuyu görünce aylardır üzülmeyen ben afalladım yapmayın bana yapılır mı bana beSupercell
Bonjour!
Güvenli site diye birsey yoktur kimse uydurmasin oyle birseyi her işte bir çıkar amacı vardır yani dersen ben format atarim virüs gider biosa girip pci e slotlarinı bile kontrol etme potansiyeli olan virüslerden bahsediyoruz yani yazilimsal sorunlari bir tarafa birakiyorum artik virüsler yaninızda gibi pc ye donanimsal bir zarar verebilir ve bu virüsler 2sene önce bulundu ve 2senedir güncellenip gelişmeye devam ediyor ben şuan hala virüs kismindayim bu işin vicdani yanıda var o kadar adam saatlerde emek veriyor ve sen o kadar insanim emeğini hiçe sayarak korsan indiriyorsunMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
Yüklemem için güvenli site önerisi olan var mı.
60₺ epic kuponu vereyim crack indirmeMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
60TL kuponun varsa eğer 80tl ver üzeri oyunlarda kullanabiliyorsun. Profil adına tıklayıp kuponlar kısmına gelip görebilirsin kuponun varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Virüs kokuları geliyor ama![]()
virüs çıkarmı çıkmazmı bilinmez ama benim arkadşım 116 gb lık olanı ındırdı bı hata verdı oyuna gırerken onuda tarıhı 2019 yaptı bide ayı değiştirdim diyodu düzelmiş oynanabiliyor yani şimdilik ama sen bilirsinMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
inş adblock kullanmıyosundur xdBak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!
İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.
(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)
Biraz sen öyle sanıyor olabilir misin sana soruyorum aylarca uğraştığın bir şeyi başardım ve dağıtıyorsun bunu karşılıksız dağıtır mısın hiç sanmam aynı mantıkvirüssüz bulur gerçek bir korsan ben hiç virüs bulaştırmadım mesela
Hocam ben sizi Acting Lessions Türkçe Yama'dan hatırlıyor olabilir miyim?Bak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!
İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.
(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)