Rdr2 torrentten yüklenir mi?

arkadaşlar haklısınız bence de ben de torente baya karşıydım ama maddi imkansızlıklar yaşıyoruz gün geçtikçe napalım bizim eğlenme hakkımız değil mi ?

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
Yüklemem için güvenli site önerisi olan var mı.
Güvenli site diye birsey yoktur kimse uydurmasin oyle birseyi her işte bir çıkar amacı vardır yani dersen ben format atarim virüs gider biosa girip pci e slotlarinı bile kontrol etme potansiyeli olan virüslerden bahsediyoruz yani yazilimsal sorunlari bir tarafa birakiyorum artik virüsler yaninızda gibi pc ye donanimsal bir zarar verebilir ve bu virüsler 2sene önce bulundu ve 2senedir güncellenip gelişmeye devam ediyor ben şuan hala virüs kismindayim bu işin vicdani yanıda var o kadar adam saatlerde emek veriyor ve sen o kadar insanim emeğini hiçe sayarak korsan indiriyorsun

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 gün önce rdr2 cracklendi. Sizce bu oyun crack yüklenir mi yüklesem sıkıntı (virüs, performans düşmesi vs.) çıkar mı.
60₺ epic kuponu vereyim crack indirme

60TL kuponun varsa eğer 80tl ver üzeri oyunlarda kullanabiliyorsun. Profil adına tıklayıp kuponlar kısmına gelip görebilirsin kuponun varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs kokuları geliyor ama :(

virüssüz bulur gerçek bir korsan ben hiç virüs bulaştırmadım mesela

virüs çıkarmı çıkmazmı bilinmez ama benim arkadşım 116 gb lık olanı ındırdı bı hata verdı oyuna gırerken onuda tarıhı 2019 yaptı bide ayı değiştirdim diyodu düzelmiş oynanabiliyor yani şimdilik ama sen bilirsin

Bak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!

İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.

(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)
inş adblock kullanmıyosundur xd

virüssüz bulur gerçek bir korsan ben hiç virüs bulaştırmadım mesela
Biraz sen öyle sanıyor olabilir misin sana soruyorum aylarca uğraştığın bir şeyi başardım ve dağıtıyorsun bunu karşılıksız dağıtır mısın hiç sanmam aynı mantık

hikaye için indiriceksen olabilir ancak paraylada alınabilir suan çok ucuza geliyor epic gamesde cadılar bayramı dolayısıyla 200 TL'ye düşmüş durumda rocket league yüklersenizde 60 lira kupon veriyordu yani 140 TL'ye alınabilir online versiyonuda fena değil benim anlamadığım şey 2 zıt tarafta duran insanlar sanarsın birisi rockstarın hissedarı öbürüsü yaşadığı ülkenin şartlarını bilmeyen sosyete çocuğu niye ortası yok ? kaldıki rockstar olunca zaten türkçe çevirileri bile baltalayan üstüne yapanlara ihtar gönderen bir şirket

Çökme problemleri oluyormuş ve yavaş iniyormuş.Şu an indirilmez problemli,ileriki günlerde düşünebilirsin.

Bak benim güzel kardeşim. Bir mobil oyun geliştiren firmada çalışıyorum ben.
Orada 10 kişi oturuyor gece saat 5'lere kadar elindeki klavyeyi bırakmıyor. Amaçları azıcık para kazanmak evlerine ekmek götürmek.
KURBAN OLAYIM SİZE YAPMAYIN BUNU, HIRSIZLIK YAPMAYIN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA DİYORUM YA YAPMA!

İnsanların ekmeğini elinden almak hoşuna gidiyorsa lafım yok çeneni kapa devam et.

(Ban sebebiyse, bildirin mod dostlarım kaldırayım)
Hocam ben sizi Acting Lessions Türkçe Yama'dan hatırlıyor olabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri