Neler Yeni

RDR2 Türkçe Yama Kurunca Rampage çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Öztürk
Arkadaşlar biliyorsunuz RDR2 hem hikayesi hem oynanışıyla harika bir oyun ancak Türkçe yama kurduğumda RDR2 için mod menü olan rampage trainer var onu etkisiz halde bırakıyor. Yani görebildiğim kadarıyla dinput8.dll adlı bir dasya çakışıyor yani rampage da bu "dinput8.dll" bu şekildeyken türkçe yamada "DİNPUT8.dll" şeklinde. Bu sorunu yaşayan bir dostum çözümünü bulduysa buraya yazarsa çok sevinirim.

dipnot: o zaman trainer'ı kaldır veya yamasız oyna gibi şeyler yazmazsanız sevinirim bence oyunlar mod menüsüz eğlenceli olmuyor ama türkçe yamada lazım.🙂👍

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Rdr2 de Türkçe Yama yokki reis varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar biliyorsunuz RDR2 hem hikayesi hem oynanışıyla harika bir oyun ancak Türkçe yama kurduğumda RDR2 için mod menü olan rampage trainer var onu etkisiz halde bırakıyor. Yani görebildiğim kadarıyla dinput8.dll adlı bir dasya çakışıyor yani rampage da bu "dinput8.dll" bu şekildeyken türkçe yamada "DİNPUT8.dll" şeklinde. Bu sorunu yaşayan bir dostum çözümünü bulduysa buraya yazarsa çok sevinirim.

dipnot: o zaman trainer'ı kaldır veya yamasız oyna gibi şeyler yazmazsanız sevinirim bence oyunlar mod menüsüz eğlenceli olmuyor ama türkçe yamada lazım.🙂👍
Varmış galiba neyse bilen arkadşalar yazar ben daha oyunu oynamama rağmen spoiler yedim sen de dikkat et yeme knk neyse artık zamanı geldiğinde oynayınca sonda ne olduğu bile bile oynayacam

avde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
avde katmer

Müjde kardeşim VAR.bende rdr2 14.36.28 sürümü var ona göre anlatacağım.yama bu=RDR2 TR Yama V14
script hook bu=ScriptHookRDR2_1.0.1436.31
rampage trainer bu=Rampage-233-1-5-8-1643041291
asi loader bu =rdr2_asi_loader_02_1
asıl sorun asi loaderin olmaması veya asi loader 02_2 sürümünü kullanmam olmuştu,02_1 sürümündeki version.dll yi kurunca çözüldü Allah'ımıza şükürler olsun .
bu arada kullanacağın dinput8.dll türçe yamanın içindeki olmalı yoksa yama çalışmaz,mantık şöyle :yamayı çalıştırmak için yamadaki dinput8.dll ' i kullanıcak.diğer modları çalıştırmak için asi loader çalıştıracak.(ben hiç lml modu kullanmıyorum çalışıp çalışmadığını bilmiyorum isterseniz test edin)

BÜTÜN ÖVGÜ RABBİME AİTTİR ONUN ÖVGÜSÜNÜ ÇALANDAN DAHA ZALİM KİM OLABİLİR

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Rdr2 de Türkçe Yama yokki reis varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varmış galiba neyse bilen arkadşalar yazar ben daha oyunu oynamama rağmen spoiler yedim sen de dikkat et yeme knk neyse artık zamanı geldiğinde oynayınca sonda ne olduğu bile bile oynayacam
Ben geçen yıl Türkçe yama ile bitirdim. Yani var. 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom