ardalannister
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
cümleten hayırlı günler,rdr2 oyununu steam epic gibi siteler dışında ucuza bulabileceğim bi site vs var mı ?
Kod olarak değilde, hesap olarak istiyorsanız ucuza bulunuyor. Hesaba girip oynuyorsunuz.cümleten hayırlı günler,rdr2 oyununu steam epic gibi siteler dışında ucuza bulabileceğim bi site vs var mı ?
Sizin yerinize başkasıda oynuyor süper hizmet.Kod olarak değilde, hesap olarak istiyorsanız ucuza bulunuyor. Hesaba girip oynuyorsunuz.
Birden fazla kişinin içinde olduğu hesaplar var. Bazı sitelerde (itemsatis,gamesatis) satılıyor.cümleten hayırlı günler,rdr2 oyununu steam epic gibi siteler dışında ucuza bulabileceğim bi site vs var mı ?
Rdr 2 de öyle bir sorun yok. Local save alıyorsun kimse oynamıyor.Sizin yerinize başkasıda oynuyor süper hizmet.
indirim vakti 350tlye al tavsiyem, kimseyle bölüşme hesabı.
kral o şekil bi hesap geçti elime social club hatası verıyorKod olarak değilde, hesap olarak istiyorsanız ucuza bulunuyor. Hesaba girip oynuyorsunuz.
kral 3 oyun 25 demmısn de aynı sıte de suan 650 tl rdr2Her hangi bi oyun 350tl verilmez ben 25tl ye 3 oyun şekilinde aldım game satıştan cillop gibi oynadım.
Ana menüye girdikten sonra int kapıyosun hiç bi sıkıntı omuyo.
site önerisi var mıdırKod olarak değilde, hesap olarak istiyorsanız ucuza bulunuyor. Hesaba girip oynuyorsunuz.