-Standart versiyon, oyunun ham halidir. Online için 25 altın bar hediyesi var.Düz paket 15 ultimate 20 dolar
İçeriği nedir hikayeye vs etkisi var mı
Aradaki farka başka oyunlar mı almalıyım
250 300 ken aldım pek anlamadım hem online hem single diye aldım ek ödülleri varmış onlar ne bilmiyorumDüz paket 15 ultimate 20 dolar
hikayeye etkisi yok iste sadece gtadada oldugu gibi online daha fazla para birde yanlıs hatırlamıyorsam bir kac silah deseni dısında bir seyi yok bence deymezDüz paket 15 ultimate 20 dolar
Standart alınca online oynanıyor mu-Standart versiyon, oyunun ham halidir. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Special versiyon, Hikaye modunda bir takım görev ve hediyeler içeriyor ama işleyişe bir etkisi bulunmuyor. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Ultimate versiyon, Special versiyon ile aynı içeriklere sahip. Ek olarak Online için kıyafet, silah, at veriliyor. Bunlar aşırı derecede fark yaratan ekipmanlar değiller fakat başlangıç için avantaj katabilirler. Online için 25 altın bar hediyesi var.
Yani pek bir farkı yok. Online oynamayacağım diyorsan standart al geç.
Oynanıyor olması lazım bi İnternete yazın istersenizStandart alınca online oynanıyor mu
-Standart versiyon, oyunun ham halidir. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Special versiyon, Hikaye modunda bir takım görev ve hediyeler içeriyor ama işleyişe bir etkisi bulunmuyor. Online için 25 altın bar hediyesi var.
- Ultimate versiyon, Special versiyon ile aynı içeriklere sahip. Ek olarak Online için kıyafet, silah, at veriliyor. Bunlar aşırı derecede fark yaratan ekipmanlar değiller fakat başlangıç için avantaj katabilirler. Online için 25 altın bar hediyesi var.
Yani pek bir farkı yok. Online oynamayacağım diyorsan standart al geç.
Oynanıyor olması lazım bi İnternete yazın isterseniz
bi kaç silah birde ingiliz atı veriyor normalde olmayan bi at onun dışında pek bi fazlalık göremedim 3 kere 100 de 100 bitirmiş biri olarak :d
hikayeye etkisi yok iste sadece gtadada oldugu gibi online daha fazla para birde yanlıs hatırlamıyorsam bir kac silah deseni dısında bir seyi yok bence deymez
Son karar olarak standart sürüm alıyorum. Online geliyormuş aradaki 5 fdolar farkı da resident evil 7 8 paketinde kullanacam250 300 ken aldım pek anlamadım hem online hem single diye aldım ek ödülleri varmış onlar ne bilmiyorum
Harika bir kararSon karar olarak standart sürüm alıyorum. Online geliyormuş aradaki 5 fdolar farkı da resident evil 7 8 paketinde kullanacam