yan gorevler kendiliginden gelmiyor sen haritada gezerken tesadüfen* denk geliyorsun ayriyeten sadece gorev ile oyun bitmiyor arthur ya da john hangi karakteri kullaniyorsan artik, avcilik vb. gibi durumları da fullemen gerek, kesfettigin otlar, efsanevi hayvanlar, craft yaparak edindigin kiyafetler vb. hepsinin etkisi var oyun bitirme yüzdenerdr nin ana hikayesini bitirdim. Birazda yan görev yaptım şu an %81 civarında,oyunu %100 yapmak istiyorum ama görev gelmiyor. Ne yapsam düzelir?
tedadüfen denk gelirsem yapıyorum ama bu aralar hiç denk gelmedimyan gorevler kendiliginden gelmiyor sen haritada gezerken tesadüfen* denk geliyorsun ayriyeten sadece gorev ile oyun bitmiyor arthur ya da john hangi karakteri kullaniyorsan artik, avcilik vb. gibi durumları da fullemen gerek
oyunu baştan oynadığımda öyle yapmayı düşünüyorum. Arthur ile son görev den önce bütün yan görevleri tamamalarım.önce ana hikayeyi sonra yan görevleri bitirmek sıkar bence. biraz ondan biraz ondan yapsaydın keşke. Allahtan bitirmedim oyunu 80 saattir yüzde 40larda geziyorum
o malum yerde ne yaşadın ):oyunu baştan oynadığımda öyle yapmayı düşünüyorum. Arthur ile son görev den önce bütün yan görevleri tamamalarım.
yüksek saygınlık ile veda etmek mutlu etti. Ama o sahnede ki acı kalbimi acıttıo malum yerde ne yaşadın ):
bi sorum olacak. Sence jack john un çocuğu mu değil mi bazı iddialar var bence asılsız amao malum yerde ne yaşadın ):
kim diyomuş onu jack john un çocuğu knkyüksek saygınlık ile veda etmek mutlu etti. Ama o sahnede ki acı kalbimi acıttı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi sorum olacak. Sence jack john un çocuğu mu değil mi bazı iddialar var bence asılsız ama