Neler Yeni

rdr2 yan görevler gelmiyor

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
rdr nin ana hikayesini bitirdim. Birazda yan görev yaptım şu an %81 civarında,oyunu %100 yapmak istiyorum ama görev gelmiyor. Ne yapsam düzelir?

louis bloom

80+ Silver
rdr nin ana hikayesini bitirdim. Birazda yan görev yaptım şu an %81 civarında,oyunu %100 yapmak istiyorum ama görev gelmiyor. Ne yapsam düzelir?
yan gorevler kendiliginden gelmiyor sen haritada gezerken tesadüfen* denk geliyorsun ayriyeten sadece gorev ile oyun bitmiyor arthur ya da john hangi karakteri kullaniyorsan artik, avcilik vb. gibi durumları da fullemen gerek, kesfettigin otlar, efsanevi hayvanlar, craft yaparak edindigin kiyafetler vb. hepsinin etkisi var oyun bitirme yüzdene

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yan gorevler kendiliginden gelmiyor sen haritada gezerken tesadüfen* denk geliyorsun ayriyeten sadece gorev ile oyun bitmiyor arthur ya da john hangi karakteri kullaniyorsan artik, avcilik vb. gibi durumları da fullemen gerek
tedadüfen denk gelirsem yapıyorum ama bu aralar hiç denk gelmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
önce ana hikayeyi sonra yan görevleri bitirmek sıkar bence. biraz ondan biraz ondan yapsaydın keşke. Allahtan bitirmedim oyunu 80 saattir yüzde 40larda geziyorum

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
önce ana hikayeyi sonra yan görevleri bitirmek sıkar bence. biraz ondan biraz ondan yapsaydın keşke. Allahtan bitirmedim oyunu 80 saattir yüzde 40larda geziyorum
oyunu baştan oynadığımda öyle yapmayı düşünüyorum. Arthur ile son görev den önce bütün yan görevleri tamamalarım.

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
Son düzenleme:

sadas

80+
yüksek saygınlık ile veda etmek mutlu etti. Ama o sahnede ki acı kalbimi acıttı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi sorum olacak. Sence jack john un çocuğu mu değil mi bazı iddialar var bence asılsız ama
kim diyomuş onu :D jack john un çocuğu knk

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
%100 bitirmek zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri