Neler Yeni

RDR2 Yaşanılan Olaylar

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Gorevin birinden cikip sehre giderken tahmini haritanin sol ust taraflarinda birinde 5 6 tane zombie ile karsilastim ortamin kasveti arka fonda calan muzik ile cogu korku oynunda olmayan anlar yasandi :)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Gorevin birinden cikip sehre giderken tahmini haritanin sol ust taraflarinda birinde 5 6 tane zombie ile karsilastim ortamin kasveti arka fonda calan muzik ile cogu korku oynunda olmayan anlar yasandi :)
Zombi ne alaka ya o oyunda şimdi indirmekten vazgeçtim bak.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bende pc ye almak istiyorum 150 TL ye felan düşmüş yamayı da kurup hikayeyi oynamak istiyorum yorumlar eğlenceli gözüküyor
Kesinlikle İngilizcen yoksa türkçe oyna. Başlarda hikaye biraz sıkıcı gelebilir orda koymazsan sonra oyun hiç bitmesin istiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zombi ne alaka ya o oyunda şimdi indirmekten vazgeçtim bak.
Oyunda bir çok kullanıcı farklı deneyimler yaşıyor. Ben 100 saat oynadım ona denk gelmedim. Yamyam grubuna denk geldim ama

DeoNade

80+ Bronze
Böyle olaylarda var tabi :)

İlk defa gördüğümde hiç bırakmak istememiştim gücü bitince koşturmaya devam ederseniz durmadan bağırıyor. O bağırdıkça ben vuruyorum kırbacı :D

Megan

80+ Silver
Tam anlamı ile bir başyapıttır oyun dünyasında. Üzerine kıyaslama dâhi yapılamaz. Katılıyorum. Bu konuyu açarken Rockstar Games hesabımda bulunan ekran görüntülerim mevcuttu paylaşmak isterdim fakat mail hesabımı kapattığım için giriş yapamadım. Akşam bir de bununla uğraşacağım.

Hocam bu ayini araştırın biraz çok farklı bir grup bunlar :)
aynen çok değişikti anlayamadım ben. Hatta şu haç işaretini yaktılar üstlerini düştü birkaçı yanarak öldü :D

DeoNade

80+ Bronze
Bende pc ye almak istiyorum 150 TL ye felan düşmüş yamayı da kurup hikayeyi oynamak istiyorum yorumlar eğlenceli gözüküyor
Hocam yavaş oyun sevmiyorsanız başlamayın derim. Ben hikâye derinliklerine dalıp gitmeyi seviyorum, bir arkadaşım vardı ben oyunda gerçekçiliği yaşamaya çalışırken o maganda gibi sağa sola ateş ediyor önüne geleni öldürüyordu ve bundan zevk alıyordu :D

Megan

80+ Silver
Böyle olaylarda var tabi :)

İlk defa gördüğümde hiç bırakmak istememiştim gücü bitince koşturmaya devam ederseniz durmadan bağırıyor. O bağırdıkça ben vuruyorum kırbacı :D

keşke oyunu silmeden görseydim bunu. Oyunda bir eşek gördüm o da bir makinede çalışıyordu binilmiyodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401

DeoNade

80+ Bronze
Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Hocam yavaş oyun sevmiyorsanız başlamayın derim. Ben hikâye derinliklerine dalıp gitmeyi seviyorum, bir arkadaşım vardı ben oyunda gerçekçiliği yaşamaya çalışırken o maganda gibi sağa sola ateş ediyor önüne geleni öldürüyordu ve bundan zevk alıyordu :D
Bende hikayesi güzel oyun takıntısı var hikayesi güzelse oynarım kardeşim

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...

Reis bu müzigin akışına bırakırsam kendimi oyunu burada bırakırım.

O zaman bu oyun tam senlik. Oyuna başladığında asla bunu unutma; her kamp alanında ana görevlerden önce yan görevleri yap. Yan görevleri yaptıkça ana görevler senin için daha anlamlı gelecektir.
İşte bende de yan görev sevmeme hastalığı var çünkü çoğu oyunda yan görevler salakça ama rdr 2 de yan görevlerde keyifli ise yaparım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,848
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7