RDR2 Yaşanılan Olaylar

Gorevin birinden cikip sehre giderken tahmini haritanin sol ust taraflarinda birinde 5 6 tane zombie ile karsilastim ortamin kasveti arka fonda calan muzik ile cogu korku oynunda olmayan anlar yasandi :)

Gorevin birinden cikip sehre giderken tahmini haritanin sol ust taraflarinda birinde 5 6 tane zombie ile karsilastim ortamin kasveti arka fonda calan muzik ile cogu korku oynunda olmayan anlar yasandi :)
Zombi ne alaka ya o oyunda şimdi indirmekten vazgeçtim bak.

Bende pc ye almak istiyorum 150 TL ye felan düşmüş yamayı da kurup hikayeyi oynamak istiyorum yorumlar eğlenceli gözüküyor
Kesinlikle İngilizcen yoksa türkçe oyna. Başlarda hikaye biraz sıkıcı gelebilir orda koymazsan sonra oyun hiç bitmesin istiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zombi ne alaka ya o oyunda şimdi indirmekten vazgeçtim bak.
Oyunda bir çok kullanıcı farklı deneyimler yaşıyor. Ben 100 saat oynadım ona denk gelmedim. Yamyam grubuna denk geldim ama

Böyle olaylarda var tabi :)

İlk defa gördüğümde hiç bırakmak istememiştim gücü bitince koşturmaya devam ederseniz durmadan bağırıyor. O bağırdıkça ben vuruyorum kırbacı :D

Tam anlamı ile bir başyapıttır oyun dünyasında. Üzerine kıyaslama dâhi yapılamaz. Katılıyorum. Bu konuyu açarken Rockstar Games hesabımda bulunan ekran görüntülerim mevcuttu paylaşmak isterdim fakat mail hesabımı kapattığım için giriş yapamadım. Akşam bir de bununla uğraşacağım.

Hocam bu ayini araştırın biraz çok farklı bir grup bunlar :)
aynen çok değişikti anlayamadım ben. Hatta şu haç işaretini yaktılar üstlerini düştü birkaçı yanarak öldü :D

Bende pc ye almak istiyorum 150 TL ye felan düşmüş yamayı da kurup hikayeyi oynamak istiyorum yorumlar eğlenceli gözüküyor
Hocam yavaş oyun sevmiyorsanız başlamayın derim. Ben hikâye derinliklerine dalıp gitmeyi seviyorum, bir arkadaşım vardı ben oyunda gerçekçiliği yaşamaya çalışırken o maganda gibi sağa sola ateş ediyor önüne geleni öldürüyordu ve bundan zevk alıyordu :D

Böyle olaylarda var tabi :)

İlk defa gördüğümde hiç bırakmak istememiştim gücü bitince koşturmaya devam ederseniz durmadan bağırıyor. O bağırdıkça ben vuruyorum kırbacı :D

keşke oyunu silmeden görseydim bunu. Oyunda bir eşek gördüm o da bir makinede çalışıyordu binilmiyodu

Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...

Hocam yavaş oyun sevmiyorsanız başlamayın derim. Ben hikâye derinliklerine dalıp gitmeyi seviyorum, bir arkadaşım vardı ben oyunda gerçekçiliği yaşamaya çalışırken o maganda gibi sağa sola ateş ediyor önüne geleni öldürüyordu ve bundan zevk alıyordu :D
Bende hikayesi güzel oyun takıntısı var hikayesi güzelse oynarım kardeşim

Bende hikayesi güzel oyun takıntısı var hikayesi güzelse oynarım kardeşim
O zaman bu oyun tam senlik. Oyuna başladığında asla bunu unutma; her kamp alanında ana görevlerden önce yan görevleri yap. Yan görevleri yaptıkça ana görevler senin için daha anlamlı gelecektir.

Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...

Reis bu müzigin akışına bırakırsam kendimi oyunu burada bırakırım.

O zaman bu oyun tam senlik. Oyuna başladığında asla bunu unutma; her kamp alanında ana görevlerden önce yan görevleri yap. Yan görevleri yaptıkça ana görevler senin için daha anlamlı gelecektir.
İşte bende de yan görev sevmeme hastalığı var çünkü çoğu oyunda yan görevler salakça ama rdr 2 de yan görevlerde keyifli ise yaparım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri