Ben bu adama saplamıştım.
Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...
Şu an oynayan varsa Rhodes tren garının önünde bu adamı bulsun ve müziğin akışına kendini bıraksın...
Hocam o müziği dinlediğiniz de yan görev olmamasına rağmen orada ayyaş bir adam var. Adamın evine haciz gelmiş ve evi alınmış sizi evine gönderiyor ve gizli görev ortaya çıkıyor. Daha devamını getirmeyeyim oynarsanız bunun gibi çok gizli görevler varReis bu müzigin akışına bırakırsam kendimi oyunu burada bırakırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte bende de yan görev sevmeme hastalığı var çünkü çoğu oyunda yan görevler salakça ama rdr 2 de yan görevlerde keyifli ise yaparım.
Spoiler çok verme de güzel ama müzik berbat ayrıca rdr grafikleride hikayeside güzel gibi ya beni çekiyor kendine ben bir last of us uncharted fanı olarak hikaye bağımlısıyımHocam o müziği dinlediğiniz de yan görev olmamasına rağmen orada ayyaş bir adam var. Adamın evine haciz gelmiş ve evi alınmış sizi evine gönderiyor ve gizli görev ortaya çıkıyor. Daha devamını getirmeyeyim oynarsanız bunun gibi çok gizli görevler var![]()
sırf eşeğe binmek için 120gb indiresim geldiHocam kesinlikle ata binmek istemiyorsunuz bir daha![]()
O oyun güzel bi oyun aslında 120 gb diyince bir an az gibi geldi. bug sorunları var mı pekisırf eşeğe binmek için 120gb indiresim geldi![]()
0O oyun güzel bi oyun aslında 120 gb diyince bir an az gibi geldi. bug sorunları var mı peki
büyük sorunu yok görmezden gelinecek küçük sorunlar oluyor nadirenO oyun güzel bi oyun aslında 120 gb diyince bir an az gibi geldi. bug sorunları var mı peki