Neler Yeni

RDR2 Yaşanılan Olaylar

DeoNade

80+ Bronze
Reis bu müzigin akışına bırakırsam kendimi oyunu burada bırakırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bende de yan görev sevmeme hastalığı var çünkü çoğu oyunda yan görevler salakça ama rdr 2 de yan görevlerde keyifli ise yaparım.
Hocam o müziği dinlediğiniz de yan görev olmamasına rağmen orada ayyaş bir adam var. Adamın evine haciz gelmiş ve evi alınmış sizi evine gönderiyor ve gizli görev ortaya çıkıyor. Daha devamını getirmeyeyim oynarsanız bunun gibi çok gizli görevler var :D

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Hocam o müziği dinlediğiniz de yan görev olmamasına rağmen orada ayyaş bir adam var. Adamın evine haciz gelmiş ve evi alınmış sizi evine gönderiyor ve gizli görev ortaya çıkıyor. Daha devamını getirmeyeyim oynarsanız bunun gibi çok gizli görevler var :D
Spoiler çok verme de güzel ama müzik berbat ayrıca rdr grafikleride hikayeside güzel gibi ya beni çekiyor kendine ben bir last of us uncharted fanı olarak hikaye bağımlısıyım

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçen yaz rdr2 yi ilk kez bitirmiştim ve bitirip online da falan aşırı eğlenince o heyecanla uzun zaman sonra gta online a başlamıştım. Oynarken cayo perico heist görevinde el rubio nun evinin içinde büyük ihtimalle Arthur Morgan ın tablosu (çünkü yüzü çok belli olmuyor bir kovboy olduğunu belli ama) ve rdr2 de dewberry creek açılış görevinde kurtardığımız alman ailenin fotoğrafı vardı. Ve biraz araştırdiğımda bu alman ailenin görevde evini soyduğumuz adamla bağlantısının olduğunu öğrendim. Çünkü gta daki evini soyduğumuz adam bir yerde benim büyükbabam almandı diyor.o görevde de bu alman aileyi kurtardığımız için o tabloda bir Kahraman olarak arthur morgan olma ihtimali de artiyor. Onun dışında rdr2 de karşılaştığımız birçok yer veya yerleşim yerinin evin içinde tablosu vardı. Rockstar gerçekten bu işi yapıyor.

Son düzenleme:

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
birine yardım edecektim ilk defa şehire inmiştim bir dakika bakar mısınız yardım edermisiniz gibi npc beni çağırdı gittim kafama arkadan biri bir vurdu bayıldı çar adsgadsg çok para kaybettim zoruma gitmişti ondan sonra kimseye yardım etmedim yardım isteyene sıkıyorum :D

DeoNade

80+ Bronze
Beyler kurda dönüşen adamı gören çözen var mı ?

Top Bottom