Neler Yeni

RDR2 Yaşanılan Olaylar

DeoNade

80+ Bronze
RDR2 hikâye modunda veya çevrimiçi modunda oynarken başınıza gelen en komik olaylar nedir?

Benim başıma hikâye modunda kampımız Rhodes de iken etrafta dolaşırken ev yapan bir adama rastlamıştım. Adamın yanına gittiğim de yan görev olmamasına rağmen diyaloğumuz başladı ve benden borç para istedi. Ona bir miktar para verdim. Aradan uzun zaman geçti tekrar oradan geçtiğimde adam evi tamamlamış ve borcunu bana tekrar misli ile geri verdi. Bu olaya çok şaşırmıştım. Ayrıca kasaba inşaatı devam eden yapılarda bir müddet sonra tamamlanmaya başlıyordu.

1663747832004.png

Megan

80+ Silver
RDR2 hikâye modunda veya çevrimiçi modunda oynarken başınıza gelen en komik olaylar nedir?

Benim başıma hikâye modunda kampımız Rhodes de iken etrafta dolaşırken ev yapan bir adama rastlamıştım. Adamın yanına gittiğim de yan görev olmamasına rağmen diyaloğumuz başladı ve benden borç para istedi. Ona bir miktar para verdim. Aradan uzun zaman geçti tekrar oradan geçtiğimde adam evi tamamlamış ve borcunu bana tekrar misli ile geri verdi. Bu olaya çok şaşırmıştım. Ayrıca kasaba inşaatı devam eden yapılarda bir müddet sonra tamamlanmaya başlıyordu.

Alıntıyı görüntüle
Ormanda gezinirken ayine denk gelmiştim. Ekran görüntüsünü almıştım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
birden fazla kez başıma geldi ama söyleyeyim. Atla giderken yabancının biri hey sirrr hey siirrrr diye bağırdı ben yavaşlayınca yardım edebilir misiniz diye sordu ben kabul edince çekti silahı öldürdü beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyunun büyüklüğü canımı sıkmaya başladı

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Haritanın sol üstündeki lake isabellaya beyaz Arap atını avlamak için gittim,atı buldum bindim üstüne sonra kurtlar saldırdı baktım kaçamıyorum silah çektim sıkmaya başladım sonra baktım kalabalıklar attan indim bunları vurayım derken at korktu kaçtı.sonra orada efsanevi bi hayvan vardı denk geldim kocaman vurmakla ölecek gibi değildi dinamit patlattım ve öldürdüm sonra bi baktım oraya geldiğim gezi atım dinamit buzu kırmış ve at suya düşmüş ölmüş. Bunu kurtarayım diye suya girdim elimdeki efsanevi hayvanın derisini de suda kaybettim. En son bi sigara yakıp ölmeyi bekledim...

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
10 GB ekran fotosu ve kaydı arşivim var. RDR2 GOAT oyundur bu arada.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Bu oyunun detaylarının güzelliği can sıkmaya başladı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zalim Kurt
Bi aile vardı ensest yemek yedirmeye çalışıyodu sürekli, yemeyip öldürmüştüm galiba yiyince bayıltıp her şeyi çalıyorlarmış

Megan

80+ Silver
Bi aile vardı ensest yemek yedirmeye çalışıyodu sürekli, yemeyip öldürmüştüm galiba yiyince bayıltıp her şeyi çalıyorlarmış
Evet.
Oyun sonunda john marstona geçince onlara gidip öldürüp parayı alabiliyormuşsun

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Bacağından yaralanıp ilaç isteyen biri görürseniz ilaç verin. Daha sonraları kasabada sizi gördüğünde gun - general storelardan bir şeyler ismarliyolar.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bacağından yaralanıp ilaç isteyen biri görürseniz ilaç verin. Daha sonraları kasabada sizi gördüğünde gun - general storelardan bir şeyler ismarliyolar.
ajsfhjas hiç dikkat etmemiştim bu adam niye böyle yaptı ya falan demiştim en son dayının arkadaşı ya o yüzden herhalde falan sanmıştım eyvallah

DeoNade

80+ Bronze
10 GB ekran fotosu ve kaydı arşivim var. RDR2 GOAT oyundur bu arada.
Tam anlamı ile bir başyapıttır oyun dünyasında. Üzerine kıyaslama dâhi yapılamaz. Katılıyorum. Bu konuyu açarken Rockstar Games hesabımda bulunan ekran görüntülerim mevcuttu paylaşmak isterdim fakat mail hesabımı kapattığım için giriş yapamadım. Akşam bir de bununla uğraşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu ayini araştırın biraz çok farklı bir grup bunlar :)

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Ben bu adama ilaç verdim teşekkür etti falan,sağol mağol minnettarım yapıyor. Bi taktım pıçağı sonra koydum 0.2 centi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
Bende pc ye almak istiyorum 150 tl ye felan düşmüş yamayı da kurup hikayeyi oynamak istiyorum yorumlar eğlenceli gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom