Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Büyük çoğunluk geyik amaçlı kullanıyor o kısmı. ''🤣'' atılmasında bir sorun görmüyorum.
Planlı mı yapılıyor bilmiyorum ama her şeye atıyorlar. Yine sohbet etsinler ona kimse karışmıyor zaten, sadece profil mesajlarından kazanılan reaksiyonun, reaksiyon puanına etkisi olmasın istiyoruz.

Kaldırılsa da kimin yardım ettiği belli olmaz ki.

Bu güne kadar çok kişiye tek başıma yardım ettim , en iyi cevap işaretleyen bir kişi oldu oda sayılmadı :)
(Madem çok yardım ettin en iyi cevap işaretle diye niye demedin derseniz , ben öyle demeyi yanlış buluyorum , yardım ettiğim kişinin ayıbıdır / veya foruma yeni gelmiştir)

Kaldırılırsa moderatörlerin tek tek konuya en iyi cevabı vb seçmesi lazım

Her gün bir reaksiyon skoru tartışması görmekten bıktım artık. Bu tartışmalarla da hiçbir yere varılmıyor. Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz bir şey zaten. Reaksiyon skoru kaldırılmayacaksa da en azından "En çok reaksiyon alanlar" bölümü kaldırılmalı.
katılıyorum efenim sizi yerim.

Kaldırılsa da kimin yardım ettiği belli olmaz ki.

Bu güne kadar çok kişiye tek başıma yardım ettim , en iyi cevap işaretleyen bir kişi oldu oda sayılmadı :)
(Madem çok yardım ettin en iyi cevap işaretle diye niye demedin derseniz , ben öyle demeyi yanlış buluyorum , yardım ettiğim kişinin ayıbıdır / veya foruma yeni gelmiştir)

Kaldırılırsa moderatörlerin tek tek konuya en iyi cevabı vb seçmesi lazım
Yardım ile alakası yok ve en iyi cevapları yetkililer seçebiliyor sadece.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,391
Üyeler
183,420
Son üye