cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
epicayı kızdırmışlar
Mesaj sayısına bakıp, sonra reaksiyona bakınca, hmm bilgili biri, yoksa neden reaksiyon atsınlar diyor.Reaksiyon skoru ile bilginin alakası bile yok.
Öyle bir şey yok.Profil mesajlarindakilerin sayilmamasi yeterlidir bence.
Bilgisi varsa okudugu mesajdan anlar zaten reaksiyon sayısından, mesaj sayısından değil.Mesaj sayısına bakıp, sonra reaksiyona bakınca, hmm bilgili biri, yoksa neden reaksiyon atsınlar diyor.
Tanımadan önce tabii, ben de bilgi ile alakası var demedim bu arada.
Öyle de olsa en basitinden sevilen bir üye isen yukarıdaki kişi ile aynı cevabı yazsan bile sana reaksiyon atıyorlarHayır, kaldırılmamalı. Sadece profil mesajları sayılmamalı.
Ben Reaksiyon=eşittir bilgi demiyorum.Bilgisi varsa okudugu mesajdan anlar zaten reaksiyon sayısından, mesaj sayısından değil.
Ben de kişiyi tanımıyorsan mesajından ne halt olduğunu az çok kestirirsin diyorum.Ben Reaksiyon=eşittir bilgi demiyorum.
O kişiyi tanımıyorsan hakkında kafanda küçük bir düşünce oluşturur diyorum.
Şu mesajı beğenenlerin hepsi reaksiyon kasıyorHer gün bir reaksiyon skoru tartışması görmekten bıktım artık. Bu tartışmalarla da hiçbir yere varılmıyor. Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz bir şey zaten. Reaksiyon skoru kaldırılmayacaksa da en azından "En çok reaksiyon alanlar" bölümü kaldırılmalı.