Neler Yeni

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avolay

80+ Gold
Profildekiler sayılmayabilir ama ona da gerek yok.
İyi bence böyle

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Reaksiyon skoru ile bilginin alakası bile yok.
Forumda olanlar bunu bilebilir lakin zamanında o tablodayken bana sırf bu tablo için kaç kişinin yazdığını tahmin bile edemezsin. İşe yaramıyor dediğiniz tabloya göre insanların çoğu yönelime sahip oluyor. Haksız veya haklı o tabloda olan insanlar etkileşim kazanıyor. Reaksiyon skoru kaldırılıyor ise rütbeler de kalkmalı bu mantıkla.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Şu mesajı beğenenlerin hepsi reaksiyon kasıyor
1620248004097.png

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
İsteğe bağlı gizleme olabilir bence.
Profildekilerin sayılmaması çok daha mantıklı ama olmuyormuş herhalde.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Profilinden başka bir yerde mesaj yazmayıp, sürekli profilinde beğeni kasanlar çok fazla.

İster doğru ister yanlış birinin profilinde 100-200 sayfa olması zaten oradan kasıldığı çok rahat belli ediyor.

En fazla reaksiyona sahipler kısmı sanki ilahlar gibi gözüküyor. Ne diyeyim ben de ilk Technopata katılınca öyle hissetmiştim. Örnek vereyim herkes Jiranın etrafında toplanmıştı. Aynısı nerdeyse bu forumda oldu.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Reaksiyon kısmında yazan sayıya şu kadar takmasa bazı üyeler böyle şeylere hiç gerek kalmayacak aslında.. Neyse çok isteniyorsa kaldırılsın ne diyelim.
Profil mesajlarında saçma sapan, anlamsız "🤣" reaksiyonu dolu.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Forumda olanlar bunu bilebilir lakin zamanında o tablodayken bana sırf bu tablo için kaç kişinin yazdığını tahmin bile edemezsin. İşe yaramıyor dediğiniz tabloya göre insanların çoğu yönelime sahip oluyor. Haksız veya haklı o tabloda olan insanlar etkileşim kazanıyor. Reaksiyon skoru kaldırılıyor ise rütbeler de kalkmalı bu mantıkla.
Konu açabilir, konuyu gören bilgili kişi yanıt yazar. Rütbeler ne alaka şimdi? Onların renksiz yapılması gerek zaten ama kabul edilmedi o öneri. Rütbeyi kişi emeğiyle kasıyor ayrıca. Reaksiyon skoru gibi kolayca suistimal edilemiyor.
Epica reaksiyon kasmak için açmıştır belki konuyu.
Aynen, reaksiyon kasmak için açtım. Hiçbir işe yaramayan bir sayı için boş boş uğraşıyor, zamanımı boşa harcıyorum. 👍

Chrollo04

80+ Bronze
Profil mesajlarından reaksiyon skoru kalkabilir ama tamamen kalkması saçma bence bir sayıya bu kadar değer veriyorsanız yanlış yerdesinizdir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom