Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Profil mesajlarında cirit atılıp, en üst seviye gibi görülen en fazla reaksiyonda onu görmek moralini bozdu da ondan.

Profil mesjları ve beğenileri sayılmasa zaten liste ters döner bu arada. 🙂

Profildekiler sayılmayabilir ama ona da gerek yok.
İyi bence böyle

Reaksiyon skoru ile bilginin alakası bile yok.
Forumda olanlar bunu bilebilir lakin zamanında o tablodayken bana sırf bu tablo için kaç kişinin yazdığını tahmin bile edemezsin. İşe yaramıyor dediğiniz tabloya göre insanların çoğu yönelime sahip oluyor. Haksız veya haklı o tabloda olan insanlar etkileşim kazanıyor. Reaksiyon skoru kaldırılıyor ise rütbeler de kalkmalı bu mantıkla.

Şu mesajı beğenenlerin hepsi reaksiyon kasıyor
1620248004097.png

İsteğe bağlı gizleme olabilir bence.
Profildekilerin sayılmaması çok daha mantıklı ama olmuyormuş herhalde.

Profilinden başka bir yerde mesaj yazmayıp, sürekli profilinde beğeni kasanlar çok fazla.

İster doğru ister yanlış birinin profilinde 100-200 sayfa olması zaten oradan kasıldığı çok rahat belli ediyor.

En fazla reaksiyona sahipler kısmı sanki ilahlar gibi gözüküyor. Ne diyeyim ben de ilk Technopata katılınca öyle hissetmiştim. Örnek vereyim herkes Jiranın etrafında toplanmıştı. Aynısı nerdeyse bu forumda oldu.

Reaksiyon kısmında yazan sayıya şu kadar takmasa bazı üyeler böyle şeylere hiç gerek kalmayacak aslında.. Neyse çok isteniyorsa kaldırılsın ne diyelim.
Profil mesajlarında saçma sapan, anlamsız "🤣" reaksiyonu dolu.

Forumda olanlar bunu bilebilir lakin zamanında o tablodayken bana sırf bu tablo için kaç kişinin yazdığını tahmin bile edemezsin. İşe yaramıyor dediğiniz tabloya göre insanların çoğu yönelime sahip oluyor. Haksız veya haklı o tabloda olan insanlar etkileşim kazanıyor. Reaksiyon skoru kaldırılıyor ise rütbeler de kalkmalı bu mantıkla.
Konu açabilir, konuyu gören bilgili kişi yanıt yazar. Rütbeler ne alaka şimdi? Onların renksiz yapılması gerek zaten ama kabul edilmedi o öneri. Rütbeyi kişi emeğiyle kasıyor ayrıca. Reaksiyon skoru gibi kolayca suistimal edilemiyor.
Epica reaksiyon kasmak için açmıştır belki konuyu.
Aynen, reaksiyon kasmak için açtım. Hiçbir işe yaramayan bir sayı için boş boş uğraşıyor, zamanımı boşa harcıyorum. 👍

Profil mesajlarından reaksiyon skoru kalkabilir ama tamamen kalkması saçma bence bir sayıya bu kadar değer veriyorsanız yanlış yerdesinizdir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri