kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Aynen, reaksiyon kasmak için açtım. Hiçbir işe yaramayan bir sayı için boş boş uğraşıyor, zamanımı boşa harcıyorum.
Mantıklı geldi.
Aynen, reaksiyon kasmak için açtım. Hiçbir işe yaramayan bir sayı için boş boş uğraşıyor, zamanımı boşa harcıyorum.
haklıProfil mesajlarında saçma sapan, anlamsız "" reaksiyonu dolu.
Büyük çoğunluk geyik amaçlı kullanıyor o kısmı. '''' atılmasında bir sorun görmüyorum.Profil mesajlarında saçma sapan, anlamsız "" reaksiyonu dolu.
Boş boş tartışmalar çıkıyor, iftira atılıyor.Madem bu sayı umurunuzda değil bırakın kalsın 2,3 rakam gözünüzü mü yoruyor?
İnan forumun ilk gününden beri burada aktifsen o tablonun önemi oluyor.Madem bu sayı umurunuzda değil bırakın kalsın 2,3 rakam gözünüzü mü yoruyor?
Planlı mı yapılıyor bilmiyorum ama her şeye atıyorlar. Yine sohbet etsinler ona kimse karışmıyor zaten, sadece profil mesajlarından kazanılan reaksiyonun, reaksiyon puanına etkisi olmasın istiyoruz.Büyük çoğunluk geyik amaçlı kullanıyor o kısmı. '''' atılmasında bir sorun görmüyorum.
Önemli ama önemli değil işte, yersen.Madem bu sayı umurunuzda değil bırakın kalsın 2,3 rakam gözünüzü mü yoruyor?
Tartışanlarda sorun var o zaman, rakam için tartışılır mı?Boş boş tartışmalar çıkıyor, iftira atılıyor.
katılıyorum efenim sizi yerim.Her gün bir reaksiyon skoru tartışması görmekten bıktım artık. Bu tartışmalarla da hiçbir yere varılmıyor. Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz bir şey zaten. Reaksiyon skoru kaldırılmayacaksa da en azından "En çok reaksiyon alanlar" bölümü kaldırılmalı.
Yardım ile alakası yok ve en iyi cevapları yetkililer seçebiliyor sadece.Kaldırılsa da kimin yardım ettiği belli olmaz ki.
Bu güne kadar çok kişiye tek başıma yardım ettim , en iyi cevap işaretleyen bir kişi oldu oda sayılmadı
(Madem çok yardım ettin en iyi cevap işaretle diye niye demedin derseniz , ben öyle demeyi yanlış buluyorum , yardım ettiğim kişinin ayıbıdır / veya foruma yeni gelmiştir)
Kaldırılırsa moderatörlerin tek tek konuya en iyi cevabı vb seçmesi lazım