Onda çok haklısın.bu kısım kaldırılmalı.
Onda çok haklısın.bu kısım kaldırılmalı.
Technopatta yapıldı olanları gördük. Bu forumda ve ya diğer forumlarda reaksiyona tapılacak seviyeye gelmese kimse bu sorunlar olmazdı.Son derece mantıklı fakat sanırım hiç yapılmayacak bir şey.
Bu en mantıklısı olacaktır.Neler yeni bölümünden gelen reaksiyonların sayılmaması yeterli.
Öyle bir şey yapılamıyormuş.Neler yeni bölümünden gelen reaksiyonların sayılmaması yeterli.
Bu gruba yarı yarıya bende dahilim. Biraz değişik güncellemeler getirdiler. Haliyle biraz hevesim kaçmadı değil.Aynısı Technopatta yapıldı. Çoğu insan forumu bıraktı bunun için. Saçma olur.
Reaksiyon insanları teşvik etmek heveslendirmek için vardır. Bunu kaldırırsan kimse isteye isteye yapmaz bence. Kaldırmak yerine bunu suistimal edenler cezalandırılmalı.Bu gruba yarı yarıya bende dahilim. Biraz değişik güncellemeler getirdiler. Haliyle biraz hevesim kaçmadı değil.
Bence yapılmamalı. Gereksiz geldi bana.
Reaksiyon için forumu bıraktıysa yardım etmek için değil reaksiyon kasıp hawli olmak için orda takılıyordur.Bu gruba yarı yarıya bende dahilim. Biraz değişik güncellemeler getirdiler. Haliyle biraz hevesim kaçmadı değil.
Bence yapılmamalı. Gereksiz geldi bana.
Anlamıyorsun. Reaksiyon için yapmıyoruz ama reaksiyon insanı teşvik ediyor.Reaksiyon için forumu bıraktıysa yardım etmek için değil reaksiyon kasıp hawli olmak için orda takılıyordur.