Neler Yeni

Forumdaki insanlar cidden aşırı saçma haraketler yapmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,143
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet bu konunun katagorisi yanlış niyemi çünkü şikayet kategorisi kaldırıldı ama konumuz bu değil. konumuz artık forumun gittikçe saçmalamaya başlıyan insanları burda genel bir kitleden bahsetmiyorum çoğunluk bunlar gibi değil fakat öyle insanlar varki artık cidden onlar azınlık dahi olsa gitmeleri gerek ilk konumuz şu

1- Yeni Dislike emojisi spamlıyan insanlar (kızgın ve inanılmazda buna dahil olabilir)
artık yeni moda bu sanırım inanılmazdan sonra ve bu hoş bir davranış değil. kişiyi engelleyin,reaksiyon bildirimlerini kapayın gibi şeylerde ne yazıkki çözüm olmuyor bu kişiler uyarıda almıyor reaksiyon uyarı sebebi olmadığından ve forumun huzurunu bozuyor. Bu konu hakkında sadece 2 çözüm önerim var birincisi reaksiyon atmaya bir cooldown (zaman sınırlaması) getirilmesi veya bu kişilerinin uyarı alması

2- hit ve reaksiyon için boş boş konu açanlar
buraya birini etiketlemessem olmaz forumun en çok bu davranışı sergileyen üyesi @haktanugur3 google a yazılınca bile çıkan şeyleri bilmiyormuş gibi konu açıyor he birde konu dışında insanları birbirine kışkırtabilecek ("Müslüman yılbaşı kutlarmı" "o vs bu hangisi daha iyi" "xxx rapçisi öldüğü içinmi gerçekten iyi rap yaptığı içinmi seviliyor" ) bunun dışında ismini belirtmek istemediğim bazı arkadaşların açtığı futbol kavga konularıda bunlara dahil bu konuların yasaklanması gerek çünkü forum içerisinde kavgaya sebep oluyor ne yazıkki

3- moderatör eksikliği
geçenlerde @Mehmet Yılmaz bu konuya bir cevap vermişti. cevabı ise şuydu "bende moderatör almak istiyorum ama herhangi bir adayım yok" evet bu geçerli bir cevap ama ne yazıkki moderatör eksikliği forumda büyük bir sorun sabahları forum boş kalıyor ve kurallara neredeyse kimse uymuyor bu sorunun çözümü ise zaten daha fazla mod alımı

4- bazı raporların çok üstünde durulmaması
evet bu sorunu kanıtlamak için sadece tek bir kanıtım var şuanlık ama buda aslında moderatör azlığından kaynaklı kanıtım ise şudur
Alıntıyı görüntüle
bu mesajı raporladığımda rapor sebebi kısmına şunu girdim "aşırı aşağılayıcı söz" raporuma cevap olaraksa "profiline girerek kişiyi yoksayabilirsiniz" cevabı geldi şimdi ciddi söyliyeceğim bu bir çözüm değil o zaman adam benim anneme sövsün banlanmasına gerek yok engellesin yeter

bu konuları reaksiyon kasmak için değil bazı sorunları dilegetirmek için açıyorum. bu sorunların çözülmesi dileğiyle herkese iyi günler
Cidden çok haklısın. Forumda boş yapan insanlar var.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

samet4747

80+ Platinum
nerede dislike