Reaksiyon skoru ?

Reaksiyon kasayim diye değilde cevap vermek için cevaplarsan kendiliginden geliyor zaten

knk reaksiyon için grupta takılıyosan hiç durma bile buralarda ki kimsenin hile yapcagını düşünmüyorum bu grupta her sanıye aktıf olan çok kişi gordum
Dostum oyuzden deil yani çok çabalamak gerekir bu kadar yükselmek için . bu kadar yardım sever insan olması güzel :)

Nasıl hile yapabiliyorlar ki? Bilgiler server'da kayıt ediliyor değiştirmek mümkün değil.
Yan hesaplar açıp kendi mesajlarına reaksiyon atıyorlar, incelemeye takıldığı zaman hepsi dökülüyor önüme :)

Başta söylediğim gibi ne kimsenin hakkını yeriz ne de yedirtiriz :)

aynen hem karantina hem ramazan üst üste geliyor milletin ne yapmasını bekliyosun işi gücü yok diyosun aga adam napsın forumda gezicek yardım edicek sosyalleşicek
1. maddeyi zaten normal karşılıyorum. Ama yazılanları çoğu boş yorum. Yardım falan yok.

Geçen adamın biri "Sapphire Pulse modeli kalitesizdir. Fan yaprak sayısı yetersiz, ısınır" diyordu. Dediğim gibi, ağzı olan konuşuyor. :)

1. maddeyi zaten normal karşılıyorum. Ama yazılanları çoğu boş yorum. Yardım falan yok.

Geçen adamın biri "Sapphire Pulse modeli kalitesizdir. Fan yaprak sayısı yetersiz, ısınır" diyordu. Dediğim gibi, ağzı olan konuşuyor. :)
:D O neymiş öyle . harbi yazmak için yazmış

bazıları konu dışında bir cümleyi kopyala yapıştır yaparak her konuya reaksiyon skoru ve yorum kasmak istiyorlar sanırım onlarda banlandı

:/ bunamı takıldın . konuşmaya gidip bir kez daha bak istersen . sadece söyleyiş biçimim yanlıştı
Takılıyorum be kardeşim, canın sağ olsun senin. :)
Karantina günleri çekilmiyor yoksa.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl hile yapabiliyorlar ki? Bilgiler server'da kayıt ediliyor değiştirmek mümkün değil.
İnternet ve bilgisayar aleminde değiştirilemez diye bir şey yok dostum. :)

yok knkm bende biraz sert bi dille söylemiş olabilirim kusura bakma yanı dedigim gibi aktif olum güzel bi dille insanlara yardım edersen seninde artar reaksiyon puanın
Millet bilinçsiz ya. Çok mümkün değil.

genellikle onları gördüğüm yerde dümdüz ediyorum inş karşıma çıkar

bazıları konu dışında bir cümleyi kopyala yapıştır yaparak her konuya reaksiyon skoru ve yorum kasmak istiyorlar sanırım onlarda banlandı
Toplama bilgisayar konularına bakıyorum bilgisayar fiyasko ama alınır yazıyorlar. Konu sahibi soru soruyor dönüş yapmıyor o kişiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri