EvetBu telefon bahsediyorsunuz herhalde.
![]()
Realme C11 2021 32 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme C11 2021 32 GB Gri fiyatları 5.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme C11 2021 32 GB Gri özelliklerini incele, 1 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Fiyat göre iyi alınabilir bütçe artırma şansınız varsa C25 bakabilirsiniz
Babam için olacağı için zaten wp instagram kullanicak yeterli diye düşünüyorumFiyat göre iyi alınabilir bütçe artırma şansınız varsa C25 bakabilirsiniz
Ne kadar sürede oldu bunlarC11 alınmaz babam kullandı aşırı ısınma donma sorunları oluştu tavsiye etmem ama sen bilirsin
Kullanan yokta kardeşim günlük kullanım için ideal Sosyal medya için kullanılır sadece, oyun filan oynanmaz.Babam için realme C11 almayı düşünüyorum kullananlar varsa fikirlerini belirtebilir mi
Kanka 6 ay gibi kısa bi süredeNe kadar sürede oldu bunlar
iPhone 6s iş görür bence sosyal medya için2GB RAM'li telefon bu devirde asla alınmamalı. İşlemcisine ROM'una bir şey demiyorum baba kullanımı için yeterli ama 2GB Android kendine bile yetemiyor.
Katılıyorum hocam. 2GB RAM olayını Android'ler için söyledim, yoksa Apple'larda RAM kullanımı çok düşük olduğundan fazlasıyla yetiyor.iPhone 6s iş görür bence sosyal medya için