Neler Yeni

Realme GT2 6 Saat Ekran Süresi Veriyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Yeni satın aldığım Realme GT2 model cihazın şarjı çok hızlı gidiyor. Hiç oyun oynamama rağmen 6-6.5 saat ekran süresi alıyorum. Daha önce bu kadar yüksek özelliklere sahip bir cihaz kullanmamıştım. Acaba bu ayardaki bir telefon için normal bir süre mi bu? Yoksa bu model mi sorunlu bu konuda?
Bu biraz saçma bir sesleniş. Neden dersen telefon daha çok yeni. 1 2 gün kullanıp şarjı çok hızlı gidiyor demek saçma. Telefon daha kendine gelmemiş ki kötü diyorsunuz. 6 6.5 saat de az değil biraz kullanın bekleyin batarya açılsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu biraz saçma bir sesleniş. Neden dersen telefon daha çok yeni. 1 2 gün kullanıp şarjı çok hızlı gidiyor demek saçma. Telefon daha kendine gelmemiş ki kötü diyorsunuz. 6 6.5 saat de az değil biraz kullanın bekleyin batarya açılsın.
Pü 6 temmuzda atmışsın pardon kzpwkgwlgpwmyşz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben alalı iki hafta oldu neredeyse hala şarj süresinde iyileşme falan yok. Dün akşam saatlerinde şarj etmiştim mesela şuan 3,5 saat ekran süresi kullanımda %39 şarj kalmış. Aldığımda pişman oldum resmen, ısınması da ayrı bir sorun sosyal medyada gezerken bile elimi rahatsız edecek derecede ısınıyor bazen. Cihazın kurulumunu vs. yaptığım için iade de olmuyormuş. 12.000 TL verdiğim telefonu günde iki kere şarja takmak ve günlük kullanımda bile ısınması hiç hoş değil. Mecbur kullanacağız artık inşallah iki yıl götürür beni.
Aynı telefonu kullanan arkadaşımda başlarda sorun oldu sonra düzeldi bir şey diyemedim.

Top Bottom