RebelX Zenith Alınır Mı

2 el Hawk fab v4 ler var düşünürseniz bende aynı bütçe ile arayıştayım.

2 el Hawk fab v4 ler var düşünürseniz bende aynı bütçe ile arayıştayım.
Hocam hiç rahat olmadığını söylemişler. Bir de bu bütçede 2. el koltuk almak istemiyorum açıkçası. Yani daha ucuza 2. el olabilir ama gidip de rastgele bir 2. el almak istemiyorum. Bir de çoğu ürün sırf marka adından ötürü o fiyatlarda satılıyor açıkçası.

Hocam hiç rahat olmadığını söylemişler. Bir de bu bütçede 2. el koltuk almak istemiyorum açıkçası. Yani daha ucuza 2. el olabilir ama gidip de rastgele bir 2. el almak istemiyorum. Bir de çoğu ürün sırf marka adından ötürü o fiyatlarda satılıyor açıkçası.
Ben de az buçuk böyle düşündüğüm bir monitör parası vermek istemediğimden ofis sandalyesi alacağım gibi duruyor.

Ben de az buçuk böyle düşündüğüm bir monitör parası vermek istemediğimden ofis sandalyesi alacağım gibi duruyor.
Kesinlikle katılıyorum. Evet koltuk çok önemli, lakin acaba o kadar parayı markaya mı ödüyorum yoksa ürünün kendisine mi emin değilim.

Hocam işte ondan ikilemde kaldım açıkçası. 1 ay daha idare edip 2K falan daha fazla verip başka bir şey mi almak yoksa ha 4k ha 6K ne kalite farkı olacak diyip Rebelx'i mi almak. Şu an onun kararını vermeye çalışıyorum :D
6kya çıkabilirseniz marka denilebilecek koltuklar bulunur. rebelx bence bulaşmayın ya.

6kya çıkabilirseniz marka denilebilecek koltuklar bulunur. rebelx bence bulaşmayın ya.
Hocam şu an karar veremedim açıkçası. Biraz daha idare edip "marka" bir şey alsam cidden parasının hakkını mı vermiş olacağım yoksa o marka adına mı vermiş olacağım.

fiyatına göre çok güzel alınır
Hocam açıkçası ben de beğendim. Model seçeneği de fazla. Peki Rofth markası nasıldır? Bu Aron modeli de güzel duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,294
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri