Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
Hangi kabloları abi ramlari oynamışlar ondan olabilirmiKasanın kablolarını kontrol etsinler.
Sistem hard diski görmüyor, veya içindeki işletim sistemini okuyamıyor, sistemin kalanında bir sorun yok.Ben azevvel eski pc kasasını sattım ama adam bana bu görüntüyü attı bizdeyken çalışıyordu sorun nedir böyle ekran kalmış acilmiyormus
Yok harddiski ayrı poşette verdim ya yakmasını beceremedi yada bozukSistem hard diski görmüyor, veya içindeki işletim sistemini okuyamıyor, sistemin kalanında bir sorun yok.
Bilgisayarı dikkat etmeden taşıdıysanız HDD bozulmuş olabilir, bir ara başıma geldi bende sorunsuz çalışan PC adamın evine gittiğinde HDD kafa atıyordu![]()
Takamamış olabilir ayrı verdiysen.Yok harddiski ayrı poşette verdim ya yakmasını beceremedi yada bozuk
Bozuk olunca çalışmamı hocam bende pek anlamıyorum bende bir tane daha var onu verebilirim ona ama içinde baya özelim var onu nasil aktarabilirim bu baya eski olduğu için pek bilmiyorumTakamamış olabilir ayrı verdiysen.
Ya bozuk ya takamamış yani görmüyor sistem.Bozuk olunca çalışmamı hocam bende pek anlamıyorum bende bir tane daha var onu verebilirim ona ama içinde baya özelim var onu nasil aktarabilirim bu baya eski olduğu için pek bilmiyorum
Bu disk boştu kullanmiyorduk ama çalışıyor diye hatırlıyorum Windows 7xpYa bozuk ya takamamış yani görmüyor sistem.
Diskte Windows var bu arada değil mi disk tamamen boşsa da o hatayı verir.
Disk boşsa Windows yüklü değilse normal.Bu disk boştu kullanmiyorduk ama çalışıyor diye hatırlıyorum Windows 7xp