Neler Yeni

Recep Baltaş Hakkında

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu sahibinin. Bi tık haklı ama böyle bir şey olmayacağını öbür odadaki kardeşim de biliyor.
tabii ki de bu kesin değildir efendim.
Bu bir tahmindir ortalama bir tahmindir gerçek olabileceği kadar olmama ihtimali de var sadece demek istediğim bazen düşünmeliyiz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Bir yıldımız tutmadı gitti...

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Konu nedir biri aydınlatabilir mi ?

smsísmαíl

80+ Silver
1632600004740.png

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arada sırada görüyorum bazı yorumları atılıyor bunlar doğrudur yanlıştır ve DA ile çok karşılaştırılıyor.
Evet genel olarak Recep bey haksız ama neden böyle yorumlar yapıyor hiç sorguladınız mı?
Hayır çünkü sorgulasaydınız anlardınız durumu.
Başlayalım olaya . Abdullah Abi DA'ya sahip ve istediğini gösterebiliyor kısacana söz sahibi o ancak technopat konusunda bu konuda recep bey aslında bir sunucu gibi. Dediklerine dikkat etmeli çünkü şirkette söz sahibi o değil . Berbat yorumları ve sistemleri var ama zorunda çünkü kimse işsiz kalmak istemez özellikle bu çağda . Ben şahsen recep beyin böyle yorum yapacağına inanmıyorum ama şirketler acımasızdır para neredeyse ona koşarlar he bu başındaki insana ve yatırımcısına göre değişir . Bence recep bey söz sahibi olsaydı böyle olmazdı bunu bilerek konuşalım bence artık. Onun yerine siz koyun mesela kazık sistem var ve siz böyle bir baskıda çalışsanız kaçınız doğruyu söyler ki bu çağda işsizliği göze alıp?
bu %100 bir bilgi değildir ama olabilicek bir şeydir bilemeyiz diğer tarafını.
recep baltaş adamın dibidir keşke technopat'dan ayrılsa

Top Bottom