En başta neden söylemedin? Rockstar'ın olmasın diye.Verdiğin örnekler uymuyor çünkü. "Vahşi Batı" temasında olmasını geçtim.
"Bana göre"lerle mi tartışıyoruz Allah için şu an?Verdiğin ör Açık Dünya bakımından bana göre Red Dead Redemption çok daha önde bir oyundu. GTA 4'ün Açık Dünyası bana sıkıcı geliyordu.
Hikaye bakımından da bana göre GTA 4 overrated bir oyun. Ben sıkılmıştım oynarken.
John Marston detaylı bir karakter bile değil, neresi detaylı söyle bilgilenelim.Karakterleri daha iyi ? Bu kaftan sonra bir şey demiyorum. Lütfen Rdr 1 i tekrar oyna. Saçmalıyorsun.
Oyun dediğimiz şey bir bilgiye dayanılarak konuşulmaz ki. Herkes kendi düşüncesini koyuyor burada. Kesin olan bir şey yoktur.Bana göre"lerle mi tartışıyoruz Allah için şu an?
Aha buyur:
GTA 4, çoğunluğa göre daha iyi bir oyun, alternatifi var kısaca.Oyun dediğimiz şey bir bilgiye dayanılarak konuşulmaz ki. Herkes kendi düşüncesini koyuyor burada. Kesin olan bir şey yoktur.
Doğrudur alternatifi olabilir ama bana göre Red Dead Redemption daha beğendiğim bir oyun. Çoğunluğun yaptığı yorumlar veya sevip sevmemesinin birinin fikrinin değişmesinde etki edebileceğini düşünmüyorum ben.GTA 4, çoğunluğa göre daha iyi bir oyun, alternatifi var kısaca.
@John MarstonJohn Marston detaylı bir karakter bile değil, neresi detaylı söyle bilgilenelim.
Fikrin değişmesin, bu tartışmalarda objektif ol.Doğrudur alternatifi olabilir ama bana göre Red Dead Redemption daha beğendiğim bir oyun. Çoğunluğun yaptığı yorumlar veya sevip sevmemesinin birinin fikrinin değişmesinde etki edebileceğini düşünmüyorum ben.
John detaylı değil ? Bunu jack marston a desen katılırdım ama yahu nasıl detaylı değil ? oyunu nasıl oynadın ? Hiç mi internete bakmadın az ? Ara sıra da bahsettiği geçmişi hiç mi dinlemedin ? Görevler de tanıştığımız yeni adamları hiç mi araştımadın ?En başta neden söylemedin? Rockstar'ın olmasın diye.
"Bana göre"lerle mi tartışıyoruz Allah için şu an?
Aha buyur:
Grand Theft Auto IV Reviews
[Metacritic's 2008 PS3 Game of the Year; Also known as "GTA IV"] What does the American Dream mean today? For Niko Belic, fresh off the boat from Europe. It's the hope he can escape his past. For his cousin, Roman, it is the vision that together they can find fortune in Liberty City, gateway to...www.metacritic.comMesaj otomatik birleştirildi:
John Marston detaylı bir karakter bile değil, neresi detaylı söyle bilgilenelim.
Değil, söyle hadi. Neresi detaylı? Hangi özelliği? Bekliyorum.John detaylı değil ? Bunu jack marston a desen katılırdım ama yahu nasıl detaylı değil ? oyunu nasıl oynadın ? Hiç mi internete bakmadın az ? Ara sıra da bahsettiği geçmişi hiç mi dinlemedin ? Görevler de tanıştığımız yeni adamları hiç mi araştımadın ?
"Objektiflik" dediğimiz şey bir yere kadar olabiliyor. Sonrası senin hangisinden daha çok zevk aldığına göre şekillendiği için "Oyun" konularında objektiflik saçma bir şey benim gözümde.Fikrin değişmesin, bu tartışmalarda objektif ol.
Yukarıda alternatif yok deyip şimdi olabilir diyorsun, tartışmalarda objektif ol."Objektiflik" dediğimiz şey bir yere kadar olabiliyor. Sonrası senin hangisinden daha çok zevk aldığına göre şekillendiği için "Oyun" konularında objektiflik saçma bir şey benim gözümde.
GTA 4'ün ana karakterine göre çöp bir karakter. Hala bekliyorum...Değil, söyle hadi. Neresi detaylı? Hangi özelliği? Bekliyorum.
"Alternatifi yok" demedim, daha iyi bir oyun söyle dedim. Söyledin, ben de RDR'nin ondan bence daha iyi olduğunu belirttim.Yukarıda alternatif yok deyip şimdi olabilir diyorsun, tartışmalarda objektif ol.
Zaten fazla geçmişi anlatılmıyor, ajanlara geçene kadar öğreniyorsun bilgileri az çok Bill ile Dutch ile konuşmaları az detay veriyor. Bonnie ile konuşmaları. Zaten şu an yazsam oyunu yazmış olurum. Her görev de farklı farklı ufak detaylar var. Oyunun sonun da birleşiyor her detay.Değil, söyle hadi. Neresi detaylı? Hangi özelliği? Bekliyorum.