Neler Yeni

Red Dead Redemption 1 Yan Görevleri

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Verdiğin örnekler uymuyor çünkü. "Vahşi Batı" temasında olmasını geçtim.
En başta neden söylemedin? Rockstar'ın olmasın diye.

Verdiğin ör Açık Dünya bakımından bana göre Red Dead Redemption çok daha önde bir oyundu. GTA 4'ün Açık Dünyası bana sıkıcı geliyordu.
Hikaye bakımından da bana göre GTA 4 overrated bir oyun. Ben sıkılmıştım oynarken.
"Bana göre"lerle mi tartışıyoruz Allah için şu an?
Aha buyur:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karakterleri daha iyi ? Bu kaftan sonra bir şey demiyorum. Lütfen Rdr 1 i tekrar oyna. Saçmalıyorsun.
John Marston detaylı bir karakter bile değil, neresi detaylı söyle bilgilenelim.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
GTA 4, çoğunluğa göre daha iyi bir oyun, alternatifi var kısaca.
Doğrudur alternatifi olabilir ama bana göre Red Dead Redemption daha beğendiğim bir oyun. Çoğunluğun yaptığı yorumlar veya sevip sevmemesinin birinin fikrinin değişmesinde etki edebileceğini düşünmüyorum ben.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Mojo jojo

80+ Silver
En başta neden söylemedin? Rockstar'ın olmasın diye.

"Bana göre"lerle mi tartışıyoruz Allah için şu an?
Aha buyur:

John Marston detaylı bir karakter bile değil, neresi detaylı söyle bilgilenelim.
John detaylı değil ? Bunu jack marston a desen katılırdım ama yahu nasıl detaylı değil ? oyunu nasıl oynadın ? Hiç mi internete bakmadın az ? Ara sıra da bahsettiği geçmişi hiç mi dinlemedin ? Görevler de tanıştığımız yeni adamları hiç mi araştımadın ?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
John detaylı değil ? Bunu jack marston a desen katılırdım ama yahu nasıl detaylı değil ? oyunu nasıl oynadın ? Hiç mi internete bakmadın az ? Ara sıra da bahsettiği geçmişi hiç mi dinlemedin ? Görevler de tanıştığımız yeni adamları hiç mi araştımadın ?
Değil, söyle hadi. Neresi detaylı? Hangi özelliği? Bekliyorum.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Fikrin değişmesin, bu tartışmalarda objektif ol.
"Objektiflik" dediğimiz şey bir yere kadar olabiliyor. Sonrası senin hangisinden daha çok zevk aldığına göre şekillendiği için "Oyun" konularında objektiflik saçma bir şey benim gözümde.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
"Objektiflik" dediğimiz şey bir yere kadar olabiliyor. Sonrası senin hangisinden daha çok zevk aldığına göre şekillendiği için "Oyun" konularında objektiflik saçma bir şey benim gözümde.
Yukarıda alternatif yok deyip şimdi olabilir diyorsun, tartışmalarda objektif ol.

GTA 4'ün ana karakterine göre çöp bir karakter. Hala bekliyorum...

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Yukarıda alternatif yok deyip şimdi olabilir diyorsun, tartışmalarda objektif ol.
"Alternatifi yok" demedim, daha iyi bir oyun söyle dedim. Söyledin, ben de RDR'nin ondan bence daha iyi olduğunu belirttim.
"O zamanda çıkan hiçbir oyun başaramadı bunu" demişim. Hala aynı düşüncedeyim. GTA 4'ün Açık Dünyası ve hikayesi bana göre sıkıcıydı. Hala objektif ol diyorsun.

Mojo jojo

80+ Silver
Zaten fazla geçmişi anlatılmıyor, ajanlara geçene kadar öğreniyorsun bilgileri az çok Bill ile Dutch ile konuşmaları az detay veriyor. Bonnie ile konuşmaları. Zaten şu an yazsam oyunu yazmış olurum. Her görev de farklı farklı ufak detaylar var. Oyunun sonun da birleşiyor her detay.

Top Bottom