Red Dead Redemption 2'de görev seçme.

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
L Harfine bastığımda güzel yan görevler geliyor. soygun vesaire. ama haritada bunları göremiyorum. bu görevleri seçmenin bir yolu falan var mı.

L Harfine bastığımda güzel yan görevler geliyor. soygun vesaire. ama haritada bunları göremiyorum. bu görevleri seçmenin bir yolu falan var mı.
Simgeleri açmayı denedin mi?

Nereden nasıl yapacağım bir söyleyebilir misiniz hocam?
Haritayı aç, sonra sağ altta da yazıyor olması lazım simgelerin nasıl açılacağı bende uzun zamandır oynamadım ama M veya Z diye hatırlıyorum.

Haritayı aç, sonra sağ altta da yazıyor olması lazım simgelerin nasıl açılacağı bende uzun zamandır oynamadım ama M veya Z diye hatırlıyorum.
Şimdi açtım baktım da maalesef yine görünmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B'ye basıp çantana gir. Okunmayan şeyleri açıp oku. Görevler haritada o şekilde de belirebilir.
Bunu yeni öğrendim. hemen bakıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B'ye basıp çantana gir. Okunmayan şeyleri açıp oku. Görevler haritada o şekilde de belirebilir.
Hiçbirini okumamışım neredeyse. tamamdır sanırım bunlar. Teşekkür ederim hocam <3

bende %19 tamamladım görev yok haritanın sağ altta bir bölge var görev orda ama aranıyorum postaneye gidince çıkmıyor nasıl yapacağım bilen varmı

bende %19 tamamladım görev yok haritanın sağ altta bir bölge var görev orda ama aranıyorum postaneye gidince çıkmıyor nasıl yapacağım bilen varmı
Postaneye gidip, suçlarının bedeli ödemelisin veya birkaç gün sonra aranmanız kendiliğinden geçer.

o bölgedeki görevi akşam kimseye görünmeden yapacakmışım o şekilde oluyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri