Hikayesi RDR 1'den daha iyi, çeşitliliği daha fazla, açık dünyası daha kötü sadece. Oblivion'dan bahsetmiyorum bile.Castlevania: Lord of Shadow'un açık dünyası çok mu ahım şahım? Vasat altı bildiğin.
Hikayesi RDR 1'den daha iyi, çeşitliliği daha fazla, açık dünyası daha kötü sadece. Oblivion'dan bahsetmiyorum bile.Castlevania: Lord of Shadow'un açık dünyası çok mu ahım şahım? Vasat altı bildiğin.
Ubisoft oyunları ile falan karşılaştırmıyorum. Gta 4 ve Gta 5 kendi konsolumda deneyim ettim. Rdr 2 yi de azıcık deneyim ettim. Tabii Rdr 2 ile karşılaştırmıyorum ama ben Gta 5 oynarken bu kadar açık dünya olayı ile karşılaşmadım.Ubisoft açık dünyalarıyla karşılaştırırsan tabii daha iyi olur.
Ben de sana diyorum ki, "Açık Dünyası RDR kalitesinde olup hikayesi ondan daha iyi olan bir oyun söyle"Hikayesi RDR 1'den daha iyi, çeşitliliği daha fazla, açık dünyası daha kötü sadece. Oblivion'dan bahsetmiyorum bile.
Ula senin ağızından çıkanı kulağın duyur mi ? En sevdiğim oyunlar arasındaRDR 1 oynanmaz (bence) ya grafikleri Witcher 2 gibi
GTA 4 var.Ben de sana diyorum ki, "Açık Dünyası RDR kalitesinde olup hikayesi ondan daha iyi olan bir oyun söyle"
O zamanda çıkan hiçbir oyun başaramadı bunu. O yüzden de Red Dead Redemption hâlâ bir efsane olarak anılıyor.
İkisi de Rockstar'ın elinden çıktığı için bunu bir cevap olarak kabul etmiyorum. Piyasada Açık Dünya bakımından Rockstar'ı geçebilecek tek firma Rockstar zaten.GTA 4 var.
GTA 4 kat kat daha iyi bir oyun.
Rdr 1' de belirli yerlere gidince çete basıyorduk bana böyle bir şey gösterir misin gta 4'de ?GTA 4 var.
GTA 4 kat kat daha iyi bir oyun.
Daha ne kadar kriter koyacaksın? RDR 1'den daha iyi olan ve önce çıkan var.İkisi de Rockstar'ın elinden çıktığı için bunu bir cevap olarak kabul etmiyorum. Piyasada Açık Dünya bakımından Rockstar'ı geçebilecek tek firma Rockstar zaten.
Daha ne kadar kriter koyacaksın? RDR 1'den daha iyi olan ve önce çıkan var.
Kıvırmayı bırak.
MGS 5 ile MGS 4'ü karşılaştırıyor musun? İnanılmaz saçma bir mantık.
Rdr 1' de belirli yerlere gidince çete basıyorduk bana böyle bir şey gösterir misin gta 4'de ?
ya da senden yardım istiyen npcler, saldırıya uğrayan npcler, hırsızlar, kötülük ddüşünüp bişeyler çalmaya çalışan npc ler gösterir misin ?
O yok. Ama daha geniş bir açık dünya, kat kat iyi bir hikaye, çok daha iyi mekanikler var.Rdr 1' de belirli yerlere gidince çete basıyorduk bana böyle bir şey gösterir misin gta 4'de ?
ya da senden yardım istiyen npcler, saldırıya uğrayan npcler, hırsızlar, kötülük ddüşünüp bişeyler çalmaya çalışan npc ler gösterir misin ?
Var.Tamam. Bana Rdr 1'de efsane ara sahneleri olan yan görevle var. Gta 4 de var mı der misin ?
Verdiğin örnekler uymuyor çünkü. "Vahşi Batı" temasında olmasını geçtim, Açık Dünya bakımından bana göre Red Dead Redemption çok daha önde bir oyundu. GTA 4'ün Açık Dünyası bana sıkıcı geliyordu.Daha ne kadar kriter koyacaksın? RDR 1'den daha iyi olan ve önce çıkan var.
Kıvırmayı bırak.
MGS 5 ile MGS 4'ü karşılaştırıyor musun? İnanılmaz saçma bir mantık.