Neler Yeni

Red Dead Redemption 1 Yan Görevleri

Mojo jojo

80+ Silver
Ubisoft açık dünyalarıyla karşılaştırırsan tabii daha iyi olur.
Ubisoft oyunları ile falan karşılaştırmıyorum. Gta 4 ve Gta 5 kendi konsolumda deneyim ettim. Rdr 2 yi de azıcık deneyim ettim. Tabii Rdr 2 ile karşılaştırmıyorum ama ben Gta 5 oynarken bu kadar açık dünya olayı ile karşılaşmadım.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hikayesi RDR 1'den daha iyi, çeşitliliği daha fazla, açık dünyası daha kötü sadece. Oblivion'dan bahsetmiyorum bile.
Ben de sana diyorum ki, "Açık Dünyası RDR kalitesinde olup hikayesi ondan daha iyi olan bir oyun söyle"

O zamanda çıkan hiçbir oyun başaramadı bunu. O yüzden de Red Dead Redemption hâlâ bir efsane olarak anılıyor.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ben de sana diyorum ki, "Açık Dünyası RDR kalitesinde olup hikayesi ondan daha iyi olan bir oyun söyle"

O zamanda çıkan hiçbir oyun başaramadı bunu. O yüzden de Red Dead Redemption hâlâ bir efsane olarak anılıyor.
GTA 4 var.

GTA 4 kat kat daha iyi bir oyun.

Mojo jojo

80+ Silver
GTA 4 var.

GTA 4 kat kat daha iyi bir oyun.
Rdr 1' de belirli yerlere gidince çete basıyorduk bana böyle bir şey gösterir misin gta 4'de ?
ya da senden yardım istiyen npcler, saldırıya uğrayan npcler, hırsızlar, kötülük ddüşünüp bişeyler çalmaya çalışan npc ler gösterir misin ?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
İkisi de Rockstar'ın elinden çıktığı için bunu bir cevap olarak kabul etmiyorum. Piyasada Açık Dünya bakımından Rockstar'ı geçebilecek tek firma Rockstar zaten.
Daha ne kadar kriter koyacaksın? RDR 1'den daha iyi olan ve önce çıkan var.
Kıvırmayı bırak.

MGS 5 ile MGS 4'ü karşılaştırıyor musun? İnanılmaz saçma bir mantık.

Mojo jojo

80+ Silver
Kıvırmayı bırak.

Rdr 1' de belirli yerlere gidince çete basıyorduk bana böyle bir şey gösterir misin gta 4'de ?
ya da senden yardım istiyen npcler, saldırıya uğrayan npcler, hırsızlar, kötülük ddüşünüp bişeyler çalmaya çalışan npc ler gösterir misin ?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
O yok. Ama daha geniş bir açık dünya, kat kat iyi bir hikaye, çok daha iyi mekanikler var.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Kıvırmayı bırak.

Verdiğin örnekler uymuyor çünkü. "Vahşi Batı" temasında olmasını geçtim, Açık Dünya bakımından bana göre Red Dead Redemption çok daha önde bir oyundu. GTA 4'ün Açık Dünyası bana sıkıcı geliyordu.
Hikaye bakımından da bana göre GTA 4 overrated bir oyun. Ben sıkılmıştım oynarken.

Top Bottom