Red Dead Redemption 2 1150TL

god of war, uncharted falan fiyatları yükselir mi acaba

Steam dolar kurunu ekimde mi ne 10tl ye çekmişti bu zamana kadar zam gelmeyip bir anda böyle çıkması aşırı saçma oldu ...

Geleceğe yatırım olarak hala istiyorsan Humble Bundle'dan al. Birçok platformda eski fiyatta kalan kaliteli oyunlar var şu an. Biraz toplayıcılık yapmak lazım. :(
Moralim çok bozuldu hocam , 10 oyun oynasam 1 pc fiyatı. Özür dilerim ama eğer kalan platformlardada bu fiyatlar güncellenirse nefret ettiğim işi yapmak zorunda kalıcam (torrent)

Dostum yüksek ihtimal herkes Epic'e geçecek. Steam bir şey yapmalı bu konu karşısında , ben ne diyorum ya. Steam ne yapsın malum kişi yapmadıktan sonra.
Ben hemen Witcher'ı aldım ne olur olmaz.
RDR 2'de 300 TL Epic'de.
Post automatically merged:

god of war, uncharted falan fiyatları yükselir mi acaba
Epic'de indirimde çoğu.
Epic'de zamn yaparsa zaten oyun felan alınmaz.

Red Dead Redemption 2 1150TL​

Moralim çok bozuldu hocam , 10 oyun oynasam 1 pc fiyatı. Özür dilerim ama eğer kalan platformlardada bu fiyatlar güncellenirse nefret ettiğim işi yapmak zorunda kalıcam (torrent)
Fiyatlandırmanın haksız olduğunu düşünüyorum bazı oyunlarda. O zaman kendi yolunu kendin seçersin. :)

duydun mu kanki rdr 2 1150tl olmuş

Ben hemen Witcher'ı aldım ne olur olmaz.
RDR 2'de 300 TL Epic'de.
Post automatically merged:

Epic'de indirimde çoğu.
Epic'de zamn yaparsa zaten oyun felan alınmaz.
Bir şeyler deniyorum hocam.
Geleceğe yatırım olarak hala istiyorsan Humble Bundle'dan al. Birçok platformda eski fiyatta kalan kaliteli oyunlar var şu an. Biraz toplayıcılık yapmak lazım. :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Geri