Moralim çok bozuldu hocam , 10 oyun oynasam 1 pc fiyatı. Özür dilerim ama eğer kalan platformlardada bu fiyatlar güncellenirse nefret ettiğim işi yapmak zorunda kalıcam (torrent)Geleceğe yatırım olarak hala istiyorsan Humble Bundle'dan al. Birçok platformda eski fiyatta kalan kaliteli oyunlar var şu an. Biraz toplayıcılık yapmak lazım.
Ben hemen Witcher'ı aldım ne olur olmaz.Dostum yüksek ihtimal herkes Epic'e geçecek. Steam bir şey yapmalı bu konu karşısında , ben ne diyorum ya. Steam ne yapsın malum kişi yapmadıktan sonra.
Epic'de indirimde çoğu.god of war, uncharted falan fiyatları yükselir mi acaba
Kesinlikle geliceğini düşünüyorum çok yakında gow ve the last of us a dagod of war, uncharted falan fiyatları yükselir mi acaba
Fiyatlandırmanın haksız olduğunu düşünüyorum bazı oyunlarda. O zaman kendi yolunu kendin seçersin.Moralim çok bozuldu hocam , 10 oyun oynasam 1 pc fiyatı. Özür dilerim ama eğer kalan platformlardada bu fiyatlar güncellenirse nefret ettiğim işi yapmak zorunda kalıcam (torrent)
Bir şeyler deniyorum hocam.Ben hemen Witcher'ı aldım ne olur olmaz.
RDR 2'de 300 TL Epic'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epic'de indirimde çoğu.
Epic'de zamn yaparsa zaten oyun felan alınmaz.
Geleceğe yatırım olarak hala istiyorsan Humble Bundle'dan al. Birçok platformda eski fiyatta kalan kaliteli oyunlar var şu an. Biraz toplayıcılık yapmak lazım.