- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel.Oyunu merak ediyorum güzel mi değilmi zor mu kolay mı bilmiyorum yardımcı olucak var mı
Güzel.Oyunu merak ediyorum güzel mi değilmi zor mu kolay mı bilmiyorum yardımcı olucak var mı
Bağış yapıyorum deyip hak yiyerek torrentten oynamaya çalışmakben de online ı var single için 100 TL vermek urrine bağış yapmak istiyorum single ı torrent falan oynayabiliyor muyuz
MEGA STONKSBağış yapıyorum deyip hak yiyerek torrentten oynamaya çalışmak
zaten Online versiyonunu satın aldım dedim farkındaysanBağış yapıyorum deyip hak yiyerek torrentten oynamaya çalışmak
Online'ını satın almış olman sana bu hakkı vermiyor. Sonuçta satın aldığın şey sana sadece online oynamayı sunuyor.zaten Online versiyonunu satın aldım dedim farkındaysan
Evet oynayabilirsin zaten rockstar launcher indiriyo oradan arkadaş ekliyorsunuzYani 98 TL lik olan versiyon hem online hem hikaye içeriyor anladığım kadarıyla. Süper. Peki online modunu Steam üzerinden rdr2 alan birisiyle birlikte oynayabiliyor muyuz ?
Oyun güzel alalı bir hafta oldu 42 saat oynamışım yaklaşık 5 saatini dolaşarak ve etrafta gördüğüm etkinlikleri yaparak geçirdim. Oyun zorluğu veya kolaylığı kişiden kişiye değişir ortalama diyebilirimOyunu merak ediyorum güzel mi değilmi zor mu kolay mı bilmiyorum yardımcı olucak var mı
Nays vardı sanırım.Nays, papara gibi cüzdan , dijital kart filan ile iade ya da indirim yapan birşeyler var mı oyun satın alırken?
Güzel, kolay. Açık dünya oyunu.Oyunu merak ediyorum güzel mi değilmi zor mu kolay mı bilmiyorum yardımcı olucak var mı
Nays sadece dizi, film, müzik platformlarında indirim yapıyormuş.Nays vardı sanırım.