Red Dead Redemption 2 99TL!

ben de online ı var single için 100 tl vermek urrine bağış yapmak istiyorum single ı torrent falan oynayabiliyor muyuz

ben de online ı var single için 100 TL vermek urrine bağış yapmak istiyorum single ı torrent falan oynayabiliyor muyuz
Bağış yapıyorum deyip hak yiyerek torrentten oynamaya çalışmak (y)

Babam izin vermiyor AAAAAAA

zaten Online versiyonunu satın aldım dedim farkındaysan
Online'ını satın almış olman sana bu hakkı vermiyor. Sonuçta satın aldığın şey sana sadece online oynamayı sunuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yani 98 TL lik olan versiyon hem online hem hikaye içeriyor anladığım kadarıyla. Süper. Peki online modunu Steam üzerinden rdr2 alan birisiyle birlikte oynayabiliyor muyuz ?
Evet oynayabilirsin zaten rockstar launcher indiriyo oradan arkadaş ekliyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu merak ediyorum güzel mi değilmi zor mu kolay mı bilmiyorum yardımcı olucak var mı
Oyun güzel alalı bir hafta oldu 42 saat oynamışım yaklaşık 5 saatini dolaşarak ve etrafta gördüğüm etkinlikleri yaparak geçirdim. Oyun zorluğu veya kolaylığı kişiden kişiye değişir ortalama diyebilirim

Son düzenleme:
Nays, papara gibi cüzdan , dijital kart filan ile iade ya da indirim yapan birşeyler var mı oyun satın alırken?

Bence parası olmayan acele etmesin 1-2 ay sonra %70 indirim falan gelir 200 e 300 e alırsınız rahat olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,196
Üyeler
198,262
Son üye
avustrall

Geri