Evet varbu oyunun hikayesi çok güzelmiş bende yükleyip oynamak istiyorum fakat güvenilir Türkçe yama bulamadım. Varsa atar mısınız ?
lütfen virüssüz olsun virüsten yeni kurtuldum.
Oyun Crackli Repack Değil , değil mi ?bu oyunun hikayesi çok güzelmiş bende yükleyip oynamak istiyorum fakat güvenilir Türkçe yama bulamadım. Varsa atar mısınız ?
hocam 3 tane link var orda hangisi indirmek mantıklı.Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama %100 PC
%100 Yamanın Konusu (25-30 Aralık Çıkış Tarihi) Türkçe Yamayı İndirmek İçin TIkla (%100 Değil - Zippyshare Link) Orijinal Türkçe Yama İndirme Bağlantısı (%100 Değil - Üyelik Gerekli) Orijinal Konu (Gitmek İçin Tıkla) Kurulum Talimatlarını İndirmek İçin Tıkla (PDF) Çeviri, Çeklerin programı...www.technopat.net
hayır, orjinal.Oyun Crackli Repack Değil , değil mi ?
çok link var ya hangisiRed Dead Redemption 2 Türkçe Yama %100 PC
%100 Yamanın Konusu (25-30 Aralık Çıkış Tarihi) Türkçe Yamayı İndirmek İçin TIkla (%100 Değil - Zippyshare Link) Orijinal Türkçe Yama İndirme Bağlantısı (%100 Değil - Üyelik Gerekli) Orijinal Konu (Gitmek İçin Tıkla) Kurulum Talimatlarını İndirmek İçin Tıkla (PDF) Çeviri, Çeklerin programı...www.technopat.net
Türkçe yamayı indirmek içinhocam 3 tane link var orda hangisi indirmek mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır, orjinal.
hocam 3 tane link var orda hangisi indirmek mantıklı.
hayır, orjinal.
çok link var ya hangisi
evet ikisi aynı linke yönlendiriyor zaten. Teşekkür ederimBen Buradan indirmiştim , diğerleri sorun çıkartmıştı![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Rica Ederim.evet ikisi aynı linke yönlendiriyor zaten. Teşekkür ederim
Türkçe yaması çok kötü İngilizce oynamanı öneririm. Daha fazla anlarsın.bu oyunun hikayesi çok güzelmiş bende yükleyip oynamak istiyorum fakat güvenilir Türkçe yama bulamadım. Varsa atar mısınız ?
Ben türkçe yamalı bir şekilde oynadım ve yama muazzamdı?Türkçe yaması çok kötü İngilizce oynamanı öneririm. Daha fazla anlarsın.
Hayır ben oynadım harikaydı hatta bitirdim çok az sıkıntısı vardıgerçekten mi ?