Red Dead Redemption 2 vs DEATH STRANDING

Death Stranding aldım bu arada beyler. 40 saat oynadım. Bir süredir oyun oynamıyorum. İçimdeki ateş söndü. Tekrar alevlendiğinde bitiricem. Bu yaz indirimlerinde ise RDR2 Ultimate alıcam.

Death Stranding aldım bu arada beyler. 40 saat oynadım. Bir süredir oyun oynamıyorum. İçimdeki ateş söndü. Tekrar alevlendiğinde bitiricem. Bu yaz indirimlerinde ise RDR2 Ultimate alıcam.
Ultimate'e fazladan 70 lira vermeye gerek yok bence. Fazla bir şey vermiyor. Yine de aklında bulunsun.

Ultimate'e fazladan 70 lira vermeye gerek yok bence. Fazla bir şey vermiyor. Yine de aklında bulunsun.
Rank bonusları, ekstra silahlar ve safkan at veriyormuş sanırım işe yarayan. Bunlar için 70 lira fazladan vermek değer gibi geliyor. Ayrıca almışken en üst paketi alayım kafasındayım.

Rank bonusları, ekstra silahlar ve safkan at veriyormuş sanırım işe yarayan. Bunlar için 70 lira fazladan vermek değer gibi geliyor. Ayrıca almışken en üst paketi alayım kafasındayım.
70 liraya çok güzel oyun/oyunlar da alabilirsin. Tercih senin. O dediğin şeyleri online da veriyor. Oyunun online ı fazla oynanacak kadar iyi değil.

İkisinden birini alıcak kadar param var. RDR2 alırsam ultimate versiyonu alıcam. Lâkin karar veremiyorum. Oynamış veya izlemiş olan arkadaşlar, akıl verirse sevinirim. Hangisini almalıyım?

Bu konuda hiç şüphe etmeden RDR2 alabilirsin, The Best !

RDR2 icerik olarak cok daha dolu ve oynanis olarak keyif alabileceginiz bir oyun benim sahsi gorusum bu seklide , Death Stranding herkese göre bir oyun degil

Geri