Red Dead Redemption 2 vs DEATH STRANDING

yigitrocks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
İkisinden birini alıcak kadar param var. RDR2 alırsam ultimate versiyonu alıcam. Lâkin karar veremiyorum. Oynamış veya izlemiş olan arkadaşlar, akıl verirse sevinirim. Hangisini almalıyım?

RDR 2 almanızı öneriyorum. Death Stranding herkesin beğenebileceği bir oyun değil. En nihayetinde kargo taşıyorsunuz oyunda.

RDR 2 tabi ki.

İkisinden birini alıcak kadar param var. RDR2 alırsam ultimate versiyonu alıcam. Lâkin karar veremiyorum. Oynamış veya izlemiş olan arkadaşlar, akıl verirse sevinirim. Hangisini almalıyım?
Death Stranding'de genellikle herkese hitap etmez muhabbeti var. RDR2 öneririm.

rdr2 oynamış biri olarak oyun çok iyi grafikler vs çok güzel alıcaksanız tavsiye ederim

Beyler peki bir de şöyle sorayım, 50 adet Kırık Diş Operasyonu kasam var. Güncel fiyatından sattığımda 275-280TL falan geliyor. RDR2'yi almama yeticek kadar var. Lâkin bekletip fiyatı artınca satarsam (9-10TL civarlarına çıktığında) elime 400'e yakın para geçiyor. İki oyunu da almama yetiyor yani. Şimdi satıp RDR2'yi mi alayım yoksa bekleyip ikisini birden mi alayım?

Beyler peki bir de şöyle sorayım, 50 adet Kırık Diş Operasyonu kasam var. Güncel fiyatından sattığımda 275-280TL falan geliyor. RDR2'yi almama yeticek kadar var. Lâkin bekletip fiyatı artınca satarsam (9-10TL civarlarına çıktığında) elime 400'e yakın para geçiyor. İki oyunu da almama yetiyor yani. Şimdi satıp RDR2'yi mi alayım yoksa bekleyip ikisini birden mi alayım?

Biraz bekleyip öyle satın bence. Şuanlık crackli oynayın hepsini sattıktan sonra orjinalini alıp eski save dosyasını ona atın kaldığınız yerden devam edersiniz.

Biraz bekleyip öyle satın bence. Şuanlık crackli oynayın hepsini sattıktan sonra orjinalini alıp eski save dosyasını ona atın kaldığınız yerden devam edersiniz.
Crackli oyun oynamaya karşıyım.

Sonuçta almış olacaksınız?
Korsan oyun beraberinde virüs riski, fps problemleri, güncelleme almama, online problemleri vs. gibi sorunlar da getiriyor. Ben tercih etmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,239
Üyeler
198,085
Son üye
mehmet_33
Geri