Öneri Red Switch Klavye Önerisi

Arinx

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
600
Klavyemi mekanik bir klavye ile değiştirmeye karar verdim ve internette küçük bir araştırma yaptım. Genelde oynadığım oyunlar (Valorant, Fortnite, LoL) için red switch önerdiklerini gördüm. Fakat klavye markaları ve modelleri hakkında pek bir bilgim yok. Bundan dolayı öneri almak istiyorum. Bütçem 600-650 arası.

Klavyemi mekanik bir klavye ile değiştirmeye karar verdim ve internette küçük bir araştırma yaptım. Genelde oynadığım oyunlar (Valorant, Fortnite, LoL) için red switch önerdiklerini gördüm. Fakat klavye markaları ve modelleri hakkında pek bir bilgim yok. Bundan dolayı öneri almak istiyorum. Bütçem 600-650 arası.
arkadaşlarım performax xargon red rgb aldılar memnunlar

Gamepower warlock compact'a bakabilirsin. Yalnız numpad tuşları yok küçük bi klavye olduğu için ben de almayı düşünüyorum

600-650 TL civarına uzun süre kullanabileceğin red switch zor bulunur. Redragonun bazı modelleri nadiren o fiyatlara düşüyor o kadar.

warlock bende var bozuk olmayan tuşu var mı hatırlamıyorum hepsi kafasına göre bazen çalışıyo bazen çalışmıyo alalı çok olmadı garantiye göndersem minimum 21 iş günü diyor bu da 1 ayı geçiyor onun yerine redragonun indirimini bekleyebilirsin geçen k552 600tl ye düşmüştü

600tlye red switch gerçekten çok çok zor bütçe arttırabilirsen aoc gk500 ara ara 600-800 arası görüyorum

Gamepower warlock compact'a bakabilirsin. Yalnız numpad tuşları yok küçük bi klavye olduğu için ben de almayı düşünüyorum
Gamepower - rampage gibi markalar alınmaz önermiyorum..

Geri