Yardım Red Switch Klavye Öneri̇si̇

kanka ben başka red switxh klavye denemiştim yay ve çınlama sesi vardı aşırı rahatsız olup iade ettim bu klavyedede aynısı oldugu söyleniyo sorunsuz iade için amazondan alıp deneyip iadede edebilirsin senin için daha sağlıkl olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu red swich denilen şey mekanik klavye diğer adımı ? Yoksa başka bişey mi oluyor red
blue ya göre daha tok bir sesi var youtubeden ses farklarına bakabilirmisin bunun gibi birsürü var siyah, kahverengi,beyaz,gri....

Bu red swich denilen şey mekanik klavye diğer adımı ? Yoksa başka bişey mi oluyor red
Her mekanik klavyenin kendi switchi olur. Red Switch-Blue Switch-Brown Switch vesaire, red de onlardan biri. Ses farkları var

https://www.itopya.com/gamebooster-...lue-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u13268
cok tatlı bir klavye. benim ekipman setim beyaz o yüzden bunu tercih etmişti. siyah rengı de var

herkese önerdin dur stok kalmadı kırmızıda ne zaman geliyor senin ki foto at gelince
hocam siz bana trden 750 TL'ye hotswap gateron optik(veya muadili) ve çıkarılabilir kablolu bir model bulun onu önerelim
hergün yaklaşık 4-5 stok ekleniyor
benim ürün şuanda yolda yarın öbür gün trye giriş yapar

hocam siz bana trden 750 TL'ye hotswap gateron optik(veya muadili) ve çıkarılabilir kablolu bir model bulun onu önerelim
hergün yaklaşık 4-5 stok ekleniyor
benim ürün şuanda yolda yarın öbür gün trye giriş yapar
stok yakalayamadım ben yakalarsam kırmızı olmazsa sarı alcam bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,657
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur