İmkansız... Hiç bulunmaz mı bu fiyatlaraDostum bu fiyata Rampage, GP gibi markalardan bulursun anca kaliteli bir şey istiyorsan çıkar bütçeyi 700-800 TL'ye önerelim.
Hayır bulamazsın Dolar maalesef 2 TL bandında değil 7 TL neredeyse.İmkansız... Hiç bulunmaz mı bu fiyatlara
Klavye red switch mi?Trush gxt 890 cada kullanıyorum çok memnunum öneririm.
Red switch.Klavye red switch mi?
Hocam emin olun Gamepower, Rampage'dan farkı yok hatta daha kötü sitesine gidip bakarsan 5 ms tepki süresi var.Klavye red switch mi?
Yeminlen alicagim pcyi daha kolay buldum nasıl bir batagin içine düştüm böyleHocam emin olun Gamepower, Rampage'dan farkı yok hatta daha kötü sitesine gidip bakarsan 5 ms tepki süresi var.
Hocam benim sana önerim Rampage KB-R90 olur bu bütçeye Outemu red switch kullanıyor kaliteli switchlerdir. Malzeme kalitesi alüminyum ve ABS plastik çoğu klavyede olduğu gibi. RGB ek olarak ve 0.2 ms tepkime süresi var. OGRE'den daha iyi. Ek olarak fabrikasyon Türkçe harfli ve büyük enterlı.Yeminlen alicagim pcyi daha kolay buldum nasıl bir batagin içine düştüm böyle
Bende bunu düşünüyordum. Sanırım bunu alıcağım teşekkürlerHocam benim sana önerim Rampage KB-R90 olur bu bütçeye Outemu red switch kullanıyor kaliteli switchlerdir. Malzeme kalitesi alüminyum ve ABS plastik çoğu klavyede olduğu gibi. RGB ek olarak ve 0.2 ms tepkime süresi var. OGRE'den daha iyi. Ek olarak fabrikasyon Türkçe harfli ve büyük enterlı.