İlk başta zor sonra kolay,şimdi alacak olsam %75 alırım ama küçük versiyon 75lerden.Yön tuşları ayrı değilde yine birleşik olan.%60 bu sanırım hocam, kullanması zor olmuyor mu %60'ı?
BrownArkadaşlar hangi switch'e sahip olan klavyeyi almalıyım sizce? Tuşlara bastığım gibi geri gelmesini yani hızlı olmasını ve sessiz olmasını istiyorum. Bir de sizce buna sahip klavyeleri deneyebileceğim mağazalar var mı? Birsürü klavye çeşidi olsun istediğimi deneyip karar vermek istiyorum.
Teşekkürler.
Aynen o daha mantıklı olabilir.İlk başta zor sonra kolay,şimdi alacak olsam %75 alırım ama küçük versiyon 75lerden.Yön tuşları ayrı değilde yine birleşik olan.
Neden hocam? İkisini de kullandınız mı siz?Brown
Hayır knk red kullaniyorum ama brown daha sessiz ve hissiyati daha iyi gibi geliyorAynen o daha mantıklı olabilir.
Post automatically merged:
Neden hocam? İkisini de kullandınız mı siz?
Yellow alma en yumuşağı yellow. Bana red çok yumuşak gelmişti yellow ondan da yumuşakHmm şimdi daha iyi anladım, uzun süre laptop klavyesi kullandım brown iyi olabilir benim için, en iyisi denemek ama, bir yerde deneyip karar vermem lazım. Şimdilik blue swtich'i eledim.
Hocam red ya da brown ama bilmiyorum işte bir denemem lazım, uzun süre laptop klavyesi kullandım ona alışığım şu an.
Yellow muilk defa duydum hocam, onun ne farkı var diğerlerinden?
Maviyi kafadan eledim hocam, çok ses çıkarıyor sanırım ve sürekli bilgisayar kullandığımdan bir süre sonra kafamı şişirebilir. Brown benim de kafama yattı şu an. Red ile arasındaki farkı anlamak için bir denemek istiyorum. İstanbul'da bir mağaza bulmam lazım ikisini de deneyebileceğim.Brown kullanıyorum. Gayet güzel. Mavi kadar ses çıkartmıyor.
Hocam daha mı hızlı yani, bastığın gibi geri mi geliyor? Ben uzun süredir laptop klavyesi kullanıyorum, daha sert bir şeye mi çabuk alışırım acaba?Yellow alma en yumuşağı yellow. Bana red çok yumuşak gelmişti yellow ondan da yumuşak
Hayır basması kolay anlamında dedim seni zorlamıyor ve bastığın belli olmuyor. Ben de laptopa alıştığımdan bastığımda bi tokluk hissi oluşsun istiyorum o yüzden red ve yellow sevmiyorumMaviyi kafadan eledim hocam, çok ses çıkarıyor sanırım ve sürekli bilgisayar kullandığımdan bir süre sonra kafamı şişirebilir. Brown benim de kafama yattı şu an. Red ile arasındaki farkı anlamak için bir denemek istiyorum. İstanbul'da bir mağaza bulmam lazım ikisini de deneyebileceğim.
Hocam daha mı hızlı yani, bastığın gibi geri mi geliyor? Ben uzun süredir laptop klavyesi kullanıyorum, daha sert bir şeye mi çabuk alışırım acaba?
Benim de aynı şekil hocam, uzun süre laptop kullandım.Hayır basması kolay anlamında dedim seni zorlamıyor ve bastığın belli olmuyor. Ben de laptopa alıştığımdan bastığımda bi tokluk hissi oluşsun istiyorum o yüzden red ve yellow sevmiyorum
O zaman linear olanlardan uzak dur en iyisi. Sesten rahatsız olmuyorsan mavi ve yeşil switch de alabilirsin. Yeşil çok bulunmuyor amaBenim de aynı şekil hocam, uzun süre laptop kullandım.
Hocam eğer kullanımı daha iyi olacaksa sese dayanırım ama fark yoksa ses olmaması daha iyi tabii ki.O zaman linear olanlardan uzak dur en iyisi. Sesten rahatsız olmuyorsan mavi ve yeşil switch de alabilirsin. Yeşil çok bulunmuyor ama