Öneri Red Switch mi Brown Switch mi?

%60 bu sanırım hocam, kullanması zor olmuyor mu %60'ı?
İlk başta zor sonra kolay,şimdi alacak olsam %75 alırım ama küçük versiyon 75lerden.Yön tuşları ayrı değilde yine birleşik olan.

Arkadaşlar hangi switch'e sahip olan klavyeyi almalıyım sizce? Tuşlara bastığım gibi geri gelmesini yani hızlı olmasını ve sessiz olmasını istiyorum. Bir de sizce buna sahip klavyeleri deneyebileceğim mağazalar var mı? Birsürü klavye çeşidi olsun istediğimi deneyip karar vermek istiyorum.

Teşekkürler.
Brown

Brown kullanıyorum. Gayet güzel. Mavi kadar ses çıkartmıyor.

Hmm şimdi daha iyi anladım, uzun süre laptop klavyesi kullandım brown iyi olabilir benim için, en iyisi denemek ama, bir yerde deneyip karar vermem lazım. Şimdilik blue swtich'i eledim.
Post automatically merged:

Hocam red ya da brown ama bilmiyorum işte bir denemem lazım, uzun süre laptop klavyesi kullandım ona alışığım şu an.

Yellow mu :) ilk defa duydum hocam, onun ne farkı var diğerlerinden?
Yellow alma en yumuşağı yellow. Bana red çok yumuşak gelmişti yellow ondan da yumuşak

Brown kullanıyorum. Gayet güzel. Mavi kadar ses çıkartmıyor.
Maviyi kafadan eledim hocam, çok ses çıkarıyor sanırım ve sürekli bilgisayar kullandığımdan bir süre sonra kafamı şişirebilir. Brown benim de kafama yattı şu an. Red ile arasındaki farkı anlamak için bir denemek istiyorum. İstanbul'da bir mağaza bulmam lazım ikisini de deneyebileceğim.

Yellow alma en yumuşağı yellow. Bana red çok yumuşak gelmişti yellow ondan da yumuşak
Hocam daha mı hızlı yani, bastığın gibi geri mi geliyor? Ben uzun süredir laptop klavyesi kullanıyorum, daha sert bir şeye mi çabuk alışırım acaba?

Maviyi kafadan eledim hocam, çok ses çıkarıyor sanırım ve sürekli bilgisayar kullandığımdan bir süre sonra kafamı şişirebilir. Brown benim de kafama yattı şu an. Red ile arasındaki farkı anlamak için bir denemek istiyorum. İstanbul'da bir mağaza bulmam lazım ikisini de deneyebileceğim.

Hocam daha mı hızlı yani, bastığın gibi geri mi geliyor? Ben uzun süredir laptop klavyesi kullanıyorum, daha sert bir şeye mi çabuk alışırım acaba?
Hayır basması kolay anlamında dedim seni zorlamıyor ve bastığın belli olmuyor. Ben de laptopa alıştığımdan bastığımda bi tokluk hissi oluşsun istiyorum o yüzden red ve yellow sevmiyorum

Hayır basması kolay anlamında dedim seni zorlamıyor ve bastığın belli olmuyor. Ben de laptopa alıştığımdan bastığımda bi tokluk hissi oluşsun istiyorum o yüzden red ve yellow sevmiyorum
Benim de aynı şekil hocam, uzun süre laptop kullandım.

O zaman linear olanlardan uzak dur en iyisi. Sesten rahatsız olmuyorsan mavi ve yeşil switch de alabilirsin. Yeşil çok bulunmuyor ama
Hocam eğer kullanımı daha iyi olacaksa sese dayanırım ama fark yoksa ses olmaması daha iyi tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri