Neler Yeni

Reddragon'da Kampanya

BeKo'O

80+ Silver
Hocam bu gibi konuları daha bilindik ve kaliteli markalar üzerinden açmanız daha doğru olacaktır, bu gibi markaları pek kişi kullanmıyor ve kalite seviyesi tartışılır, ha bunda indirim olsa nolacak olmasa nolacak.

guhaze

80+
rampage kulaklık kullanıp redragona dandik muamelesi yapman iyiymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
Hocam bu gibi konuları daha bilindik ve kaliteli markalar üzerinden açmanız daha doğru olacaktır, bu gibi markaları pek kişi kullanmıyor ve kalite seviyesi tartışılır, ha bunda indirim olsa nolacak olmasa nolacak.
Redragon'a kalitesiz diyip Rampage kullanınca benim sıfad-ı eşĞal

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Redragon'un ürünleri gayet kaliteli ve f/p
beğenmiyorsan everest alabilirsin
@BeKo'O

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
O kadar da kötü marka değil bence

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
red dragon yurt dışında baya popüler bilmeden mesaj atma

oEnesQlf

80+ Silver
Redragon yurtdışında bir çok marka ile kapışıyor ve indirimler gayet iyi alınabilir bir marka.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dedi Rampage kullanan Beko.

BeKo'O

80+ Silver
Ben daha bilindik markalar üzerinden açmasını tavsiye ettim kalitesiz demedimki? Demekki düşündüğümden daha kaliteli bir marka imiş ki zaten forumda reddragon kullanan hiç görmedim varsa da güle güle kullansın. 2. olarakta ''Rampage çöpü'' diye bu forumda düşük seviyeli bir yorum görmek beni gerçekten üzdü... Her ne kadar Rampage çok kaliteli ürünler üretmesede şuanki kullandığım üründen gayet memnunum ve bir sıkıntısını göremedim? Artı olarakta bu gibi yorumları yazarken insanların maddi durumlarının olmadığı için bu gibi markalara yöneldiğini unutmayalım, sanki benim param olsa Powerboost kasa ve Rampage kasa kullanacakmışım gibi konuşmuşunuz ama canınız sağolsun ne diyeyim... Ve artık markalar üzerinden direktman genelleme yapmak yerine şu şu ürünleri, klavyeleri kötü gibi tabirler kullansak daha iyi çünkü gayet iyi bir kulaklığa sahibim bir sorunum yok. Kimseyede burada çıkıp zaten Everest marka ürün falan önerecek değilim çünkü bu forumda sizden daha çok (donanımfikir hariç) vakit geçirmiş ve bilgi birikimi toplamış biri olarak daha bilinçliyim, katılım tarihinden de önce vakit geçirmişliğim var benim bu forumda...

Top Bottom