alınır hocam kendimde kullanıyorumXiaomi note 10s alınır mı. Veya bu fiyata başka telefon önerisi yazarmisiniz .
Hocam bide iphone 7 alıcaktım ben o iş yalan oldu 0 tecno pova neo almış peder ben okuldayken zaten kenarda duracağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorumAlınır.
Valla bende 1 bucuk yıldır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim pubgde 3 el atmak istersen 3.üde ısınıyor fakat el yakacak şekilde değil benim telefonumda resim video çok dolu belki ondan ısınıyodurXiaomi note 10s alınır mı. Veya bu fiyata başka telefon önerisi yazarmisiniz .
Knk wild rift veya pubg oynuyon mualınır hocam kendimde kullanıyorum
Oyundan atma veya donma yaşanıyor muValla bende 1 bucuk yıldır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim pubgde 3 el atmak istersen 3.üde ısınıyor fakat el yakacak şekilde değil benim telefonumda resim video çok dolu belki ondan ısınıyodur
Kamera benim için önemli değil . Yinede sağolAlınır ama ısınıyor bide kamerası İphone 6s den geçmeme rağmen kötü geliyor
Yok hiç yaşamadımKnk wild rift veya PUBG oynuyon mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyundan atma veya donma yaşanıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera benim için önemli değil . Yinede sağol
Hocam bende m23 var ona da bir bak derim eğer odak noktan işlemciyse m23 daha mantıklı kaçıyor ama kamerası iyi değil. bu telefon hakkında merak ettiğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.Xiaomi note 10s alınır mı. Veya bu fiyata başka telefon önerisi yazarmisiniz .
İkisi arasında kaldım zaten .Hocam bende m23 var ona da bir bak derim eğer odak noktan işlemciyse m23 daha mantıklı kaçıyor ama kamerası iyi değil. bu telefon hakkında merak ettiğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.
Ama ekranı kötü ve Rami 4Hocam bende m23 var ona da bir bak derim eğer odak noktan işlemciyse m23 daha mantıklı kaçıyor ama kamerası iyi değil. bu telefon hakkında merak ettiğin bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.