Redmi Note 11 Pro alınır mı?

Kasa sorunu nedir hocam?
Kalite anlamında mı
Kasası kutudan sıkıntılı şekilde çıkabiliyor, bazılarında da birkaç ay sonra kasa sıkıntı çıkarabiliyor. Sıkıntıdan kastım kasa hareket ediyor veya arka taraf hafif havaya kalkıyor.

Kısacası kasada bir tasarım hatası var veya malzeme çok dandik, kasa tek parça halinde uzun süre duramıyor.

Kasası kutudan sıkıntılı şekilde çıkabiliyor, bazılarında da birkaç ay sonra kasa sıkıntı çıkarabiliyor. Sıkıntıdan kastım kasa hareket ediyor veya arka taraf hafif havaya kalkıyor.

Kısacası kasada bir tasarım hatası var veya malzeme çok dandik, kasa tek parça halinde uzun süre duramıyor.
Note 11 proyu önerir misiniz peki?

Bu kasa sorunu A52'de vardı A52S'de hiç duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1659796195788.png

Düzgün bir yanı yok. Her sürümde mutlaka pil ve ısınma sorunu oluyor, yeni sürümde 1-2 sorunu düzeltseler 10 tane daha sorun ekleniyor. Cihazın kendi arayüzünde bile reklam çıkması ayrı bir olay.
Kaç yıl Xiaomi kullandım hiç öyle bir sorun yaşamadım. Pil kullandığım çoğu cihazdan iyiydi, arayüzde reklam hiç görmedim. Bazen arayüzde birkaç saniye takılma olabiliyordu ama onu da aylardır yaşamadım.

Kaç yıl Xiaomi kullandım hiç öyle bir sorun yaşamadım. Pil kullandığım çoğu cihazdan iyiydi, arayüzde reklam hiç görmedim. Bazen arayüzde birkaç saniye takılma olabiliyordu ama onu da aylardır yaşamadım.
Ben daha 2 gün önce arkadaşımın kardeşindeki redmi note 8'de ayarlarda reklam gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A52 ile A52S kasa olarak birebir aynılar. A53 gibi modellerde bu sorun düzeltildi.
kasa olarak aynı olmaları sorun var demek değil. Üretimden nasıl çıktığı önemli.

redmi note 11 pro yerine bence m52 al. Bir çok yönden daha iyi.

Geri