Kanka oyunda fazla gözün yoksa alınır ama pubg fln oynarım diyosan ufak sıkıntı çıkarırRedmi Note 11S BEYLER BİR ARKADAŞ VAR yurtdışındanmı ne getiriyor kaçak herhalde 4000tl alınır mı sizce telim yok
aga pek oyun oynamıyorum teldende güzel kaliteli olsun ya önemli olan oKanka oyunda fazla gözün yoksa alınır ama PUBG fln oynarım diyosan ufak sıkıntı çıkarır
BÖYLE UCUZ F/P TELEFON VARSA SÖYLE SORARIM ARKADAŞA O MODELLERDEN VARMI DİYEKanka oyunda fazla gözün yoksa alınır ama PUBG fln oynarım diyosan ufak sıkıntı çıkarır
Bn elime aldım o telefonu güzel arayüzü Akıyor pubg 45fps olması lazım kamerasında ortaaga pek oyun oynamıyorum teldende güzel kaliteli olsun ya önemli olan o
Mesaj otomatik birleştirildi:
BÖYLE UCUZ F/P TELEFON VARSA SÖYLE SORARIM ARKADAŞA O MODELLERDEN VARMI DİYE
Hocam Rami yüksek olanı alın i mei atınca güncelleme yapmicaksaniz oda android ağırlaşır ram kullanımı da artar alınır128 GB / 8 GB) olan modeli bu arada
pro kaç ?Hocam Rami yüksek olanı alın i mei atınca güncelleme yapmicaksaniz oda android ağırlaşır ram kullanımı da artar alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro yu kaça getiriyor?
Not 11 Pro kamerası daha güzel biraz daha premium hissettiriyorpro kaç ?
Kutu acilimi videolarında bı bak derimsordum aga ne diyon şimdi benim tele 8 gbb rami var pugb de oynatır beaaa
10s te güzel 60 FPS ama stabil vermez 50/60 arası hızlı şarj farklarına da bak istersen babamın teli 67w benimki 23w mi ne arada dağlar varredmi note 10 s nasıl aga daha iyi diyolar 11 den