Redmi Note 11S vs A33

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar çok kararsızım hangisi daha iyidir donma ve kasma istemiyorum kamerası olsun özellikleri olsun 2.el piyasası olsun önemli çünkü ileride satmak istediğimde bir tık daha kolay verebileyim yani özellikleri performansı hangisinin iyi ise onu alacağım cevaplarınızı ve bu telefonun alternatif versiyonları varsa yazarsanız mutlu olurum.

İkisinin yerine M52 5G tercih ederdim.

İkisinin yerine M52 5G tercih ederdim.
Bence de M52 5G iyi bir seçenek ben de kullanıyorum ekranı 120 hz bu kendini belli ediyor zaten. Telefon yağ gibi kayıyor. Özellikle şarjı çok hoşuma gidiyor. Günlük işlerde ben 1.5 güne yakın kullanıyorum. Zorlarsam bile 1 günü garanti çıkarıyor. Kamerasına testlerden bakabilirsin tatmin edici bir kamerası var. Ben oyun oynamıyorum ama oyun performansın da gayet iyi olduğunu duydum. Bence M52 5G alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok kararsızım hangisi daha iyidir donma ve kasma istemiyorum kamerası olsun özellikleri olsun 2.el piyasası olsun önemli çünkü ileride satmak istediğimde bir tık daha kolay verebileyim yani özellikleri performansı hangisinin iyi ise onu alacağım cevaplarınızı ve bu telefonun alternatif versiyonları varsa yazarsanız mutlu olurum.
Tabikide A33 kardeşim daha iyi bir ekran ve işlemciye sahip.

Geri